max 300, preto mam uz roky iphone SE - lebo mi vyhovuje velkostou, ostatne drahsie sracky su prilis velke, pomaly ako tablety, take mobily nemam rad...
do 500€ ale nie je to aktualne moja priorita, tak som si stále nový mobil nekupila, hoci to planujem uz rok kupit lepsi model ale ked ten moj 6s stále dobre ide
velmi som rad za ten benefit, lebo telefon je jedna z veci, za ktore som fakt nerad daval prachy to je taka vec, ktoru sice velmi nepouzivam, no ked je zly, tak ma z neho ide jebnut. a ked je dobry, tak ma hromadu funkcionality, ktora mi je na nic. s velmi tazkym srdcom som bol ochotny dat tak do 500e a vzdy ma to sralo, lebo som vedel, ze vacsinu tych penazi som zaplatil za nieco, co nebudem pouzivat.
Max 300 a nechapem, ako mozu Androidy stat 500+.. na telefon si dost potrpim, kedze ho pouzivam neustale (notebook vacsinou ani neviem, kde mam) a na vsetko, a mam nejake naroky na procesor a bateriu, ale nedala by som proste viac, ked mi moze hocikedy jebnut o zem a mam po nom
@narazuvzdornaa co na tom nechapes sak mnohe z vlajkovych lodi s androidom su v niektorych vlastnostiach lepsie, nez iphony a vlajkovy procesor tiez nestoji babku
Mám tri telefony a kazdý stál minimálne 30-tisíc eur. Jeden si beriem len na služobky po celom svete, druhy mám v jednom zo svojich Mercedesov a z tretieho teraz píšem. Pod 30 by som ani nešiel. Kubbox
do 1000e. ale ja som clovek, ktory je s mobilom opatrny a aj po rokoch mu vydrzi vo vybornom stave, bez skrabancov. napr. okrem hlavneho mobilu stale mam 5s, ktore je uplne zachovale. a tiez si nekupujem kazdy rok novy, naposledy som mala skok z 5s na XR.
@narazuvzdornaa tomu sa normálne hovorí "vedieť si dávať pozor na veci" mne v živote mobil na zem nespadol ani som si ho neprisadol (a nezlomil) v zadnom vrecku nohavíc ani nič podobné
a pocitam, ze budes asi jablková... a mala si niekedy vlajkovu lod nejakeho androidu?
Za tento som dal 220 € ak si dobre pamätám, avšak, štyri roky som nosil so sebou ťažkú fototechniku kde kade po svete. Tá ma stála vyše 2500, tak premýšľam, že ak tento doslúži, kúpim si nejaký kde je možné nastaviť poriadne parametre a to asi bude trošku drahšie. Nechce sa mi so sebou jednoducho ťahať 3 kg techniky, aj tak tie fotky vešiam len na internet, nemusím mať Nikon D850 a na tom 2.8 transfokátor za liter zrovna.
@vreskot000 to by nemalo byt uz v muzeu telefonov? ale nie super, ze to este funguje ja toto moje 6s ko potom podarujem sestre a myslim, ze sa potesi hoci je to neviem kolko rokov stary model
@alysia s jednym som sa zhodol, ze je jedno, aku radu z i phonov mas, stale je to i phone. v muzeu, to som sa pobavil . vieš čo stale vyzera štýlovo vďaka
Možno nie je úplne korektná otázka, že koľko Eur. Asi by to bolo lepšie pýtať sa vzhľadom k prijímu. Napríklad max polovicu mesačného prijímu a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a pocitam, ze budes asi jablková... a mala si niekedy vlajkovu lod nejakeho androidu?