Môj vysnený byt stojí 140 000 a kúpim si ho. Teraz sa zatiaľ musím uspokojiť so 50 tisícovým ale proste kúpim si ten môj vysnený. Do 25ky ho proste budem mať aj keby čo bolo.
@pendecha zalezi od zivotneho stylu a stahovania sa.. ale ze by to bolo lacnejsie si nemyslim... urcite to vsak moze byt vyhodnejsie v pomere - cena - pohodlie - vyhody v zavislosti od zivotneho stylu..
jedine do nájmu ale rozmýšlala som že si budem sporiť na malí bytík aby som ho následne mohla dávať do nájmu. ani nehovorím o tom ako velm i rada sa stahujem takže bývať v tom istom navždy pre mna neprichádza do úvahy
a navyše len velmi málo mladých ludí si može dovoliť kúpiť byt, vzhladom na tie ceny....a hypotéka je najvacsie zlo...a kto sa chce dobrovolne zadĺžiť na tak dlhú dobu? ja teda nie
Za mňa jednoznačne vlastný bytík, kľudne aj niečo menšie, tak do 100000. A viem si predstaviť žiť na jednom mieste aj desiatky rokov a vôbec mi tá predstava neprekáža.
podla mňa mestké nájomné byty by boli najlepšie riešenie(ale zmluva by musela byť formulovaná že tam možem bývať kým budem platiť nájom ne že za 5 rokov mi niekto oznámi aby som išiel do hajzlu)lebo ozaj sa mi nechce na 30 rokov zadlžiť a mať potom stres z toho či budem schopný platiť tých 400-500 mesačne
Svoj byt chcem určite. Jednak ak by som aj odišla povedzme do zahraničia, môžem ten byt po tom prenajímať a sám sa bude splácať a jednak proste je to dobrý pocit, po splatení mať pocit, že je niečo také veľké tvoje ...
A cena záleží od lokality, rozmiestnení izieb a tak... My ideme kupovať tento rok asi byt od známej za veľmi výhodnú cenu.
tak ja by som chcel skor maly domcek a maly dvor ako neviem aky luxusny byt no a samozrejme by som ho chcel mat vo svojom vlastnictve a kolko bycsom bol ochotny zaplatit ? no tolko co by stal samozrejme by som nekupil domcek za milion euro ale chapes ako to myslim no len keby som na to mal a to nebudem mat nikdy
@Laurikaaa asi mi to neprezradis ale kolko dpc zarabas ked si trufas mat do 25ky 140 000 ?
@Patuskoo to kde na Ukrajinskych hraniciach ? ono take ceny by mali byt bezne aby si aj chudobnejsi clovek mohol aspon za 3 roky nasetrit na byt lenze tak to tu nefunguje bud musis dobre zarabat alebo kradnut alebo si zobrat pozicku a do smrti splacat alebo musite byt aspon dvaja a makat od rana do noci aby ste za co ja viem 10 rokov nasetrili na trochu vacsi byt alebo dom lebo teda aspon v mojom okoli stoji jednoizbovy byt minimalne tak 40 000 na co ja nemam sancu nasetrit ani keby som teraz v kuse 20 rokov robil
Väčší pekne prerobený 3izbák v Bratislave za menej ako 110 000 ideálne, alebo pôvodný stav za 90 000, alebo v novostavbe do 130 000 aj vrátane garáže a pivnice. Momentálne sú tie ceny nenormálne a kým sa to nezmení, tak je asi naozaj výhodnejší podnájom.
Ako povedal moj milovany kamosko, odstahovat sa od matky su zbytocne naklady navyse. Som mlada, mam to take, ako vsetci mladi pocas celej historie, zvlast v dnesnej dobe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a navyše len velmi málo mladých ludí si može dovoliť kúpiť byt, vzhladom na tie ceny....a hypotéka je najvacsie zlo...a kto sa chce dobrovolne zadĺžiť na tak dlhú dobu? ja teda nie
No asi sa s tým nebudem moc ponáhľať a budem dávať prednosť prenájmu. Nie som ešte rozhodnutý, v ktorom meste/štáte sa chcem usadiť.
teraz bývam v dome ale o rok sa stahujem do vlastného bytu .....a budem bývať sama konečne.. a už sa teším....ešte bližšie k moru :3
Ja max 50 tisic, inak dom.
prečo by mala, najde si niekoho, kto to za ňu zacvaka...
A cena záleží od lokality, rozmiestnení izieb a tak... My ideme kupovať tento rok asi byt od známej za veľmi výhodnú cenu.
@Patuskoo to kde na Ukrajinskych hraniciach ? ono take ceny by mali byt bezne aby si aj chudobnejsi clovek mohol aspon za 3 roky nasetrit na byt lenze tak to tu nefunguje bud musis dobre zarabat alebo kradnut alebo si zobrat pozicku a do smrti splacat alebo musite byt aspon dvaja a makat od rana do noci aby ste za co ja viem 10 rokov nasetrili na trochu vacsi byt alebo dom lebo teda aspon v mojom okoli stoji jednoizbovy byt minimalne tak 40 000 na co ja nemam sancu nasetrit ani keby som teraz v kuse 20 rokov robil