ja viem, že je priam rituálna samovražda priznať, že som sa k tomu nepostavila flákačsky/nedala to za neuveriteľne krátku dobu, ale celých tých 9 dní akademického týždňa s víkendami pred a po, aj to som už napríklad slovenčinu mala raz celú prejdenú, lebo druhý polrok nás z toho skúšala.
Asi 2 týždne...informu som nepotreboval sa učiť, z AJ som si len prešiel slovnú zásobu k špecifickým témam, na matiku prezrel úlohy a odvodenia, drvivú väčšinu zožrali rozsiahle témy na literatúru.
no takže môj akademický..jeden deň nić vôbec lebo som bol na MS v hokeji..a potom každý deň približne takto: ráno vstať tak o 10-11tej.. s menšími pauzami sa učiť tak do 4tej..potom vonku večer, o tretej ráno spať a tak dookola.. a bolo to v pohode
počas akademický som mala celý týždeň rozložené všetky možné papiere po izbe, ale stále som ich len prekračovala..potom som si každú jednu tému prečítala, potom sme šli na zmrzku, strčila som zošit do kabelky a už som do neho nekukla
ja som si len skompletizovala na nemcinu, co patri ku ktorej teme a nejake vzorce na fyziku... nas dost drvili cely stvrty rocnik s opakovanim, taze nebolo treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@mia246 musíme na to vínko ísť potom uvidis ako ti to pojde do hlavy
naschval som si vybrala predmety tak, aby som tie ostatne nemala biflovacie a nemusela som sa na ne drtit
ALE!!!! -> zmaturovala som!