asi do 20 a vacsinou ceske nejake slovenske a potom tiez nase ale s titulkami cudze videa no a teraz uz moc ani nechodim na youtube som lenivy a zas vzdy ked tam idem tak sa nemozem od toho odtrhnut stale pozeram pozeram zas mi vyskocia dalsie zaujimave videa a tak to ide velmi dlho
36, všetko anglicky, let's plays, videorecenzie a kritiky hier, akademicko-teoretické analýzy hier a rôznych psychologických a dizajnových mechanizmov a efektov relevantných pre túto tematiku, rýchlolekcie fyziky a matiky, hernoprogramovacie videotutorialy, a Stefan Hetrich, jeden z najlepších momentálne žijúcich skladateľov.
neviem nemam to zratane a v skole sa na youtube nedostanem lebo to mame bloknute ale aspon 20 ich bude vacsinou hudba daky let´s play alebo kamaratov tam mam co robia dake cover verzie pesniciek po slovensky , cesky a anglicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
najcastejsie si pustam:
seananners, theradbrad, thediamondminecart, wendyslookbook, jazz n' blues experience, thefinebros, epic rap battles, soldierknowsbest
a potom raz za cas/ked nieco vydaju ten zvysok
k tomu futbalu som sa neviem ako dostala o__O
RWJ, Team COCO asi najradsej