Asi ziadnemu ale policajtom som v podnapitom stave a potom mi zobrali doklady ale nakoniec si to rozmysleli no ja som tak spravil ze prostrenikom si skrabem oko vzdy a potom som ruku spustil dole s tym prostrednikom a oni isli vedla nas v aute ked sme isli z pivneho festivalu
Starká býva v strede kopca , na cesta bola čistý ľad. Zastala som na tej ceste lebo starka chcela vystúpiť. Za mnou bolo auto ktoré teda muselo zastať tiež. (na čo on začal neuveriteľne trúbiť a ja som mu ukázala fakera) Starká vystúpila ja som šla kúsok hore sa otočiť a potom chytro dole a domov. Keď tu zrazu pozerám že ten chlap tam ešte furt stoji v strede cesty. Dupla som na brzdy ale kedže bol všade ľad a bolo to dole kopcom a uzka cesta tak sme sa ešte zrazili potom sme bohovali z aut jeden na druheho on nacúval do nejakého dvora a rozišli sa nam cesty...
Ja som raz iba z frajeriny, keď som ala asi 6 rokov, vyplazila jazyk, všetci ma potom obdivovali, aka som hustá a potom, keď som prišla za otcom do krčmy, tak taký ujo povedal, že mám pekný jazýček a povedal môjmu ocovi, co som urobila... no hanbila som sa ako pes tak mi treba, keď sa musím predvadzat
Mne už druhý človek ukázal prostredník počas toho ako sme sa míňali na ceste (v protismere). ... Minule pred rokom možno to bol týpek čo stál na červenej na odbočke do lidla na striebornej fabii, nejaký starší chlap, zablikal svetlami ešte a potom ukázal ... a druhkrat dnes, normálne počas cesty mimo obce ... neviem čo si tým dokazujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Starká býva v strede kopca , na cesta bola čistý ľad. Zastala som na tej ceste lebo starka chcela vystúpiť. Za mnou bolo auto ktoré teda muselo zastať tiež. (na čo on začal neuveriteľne trúbiť a ja som mu ukázala fakera) Starká vystúpila ja som šla kúsok hore sa otočiť a potom chytro dole a domov. Keď tu zrazu pozerám že ten chlap tam ešte furt stoji v strede cesty. Dupla som na brzdy ale kedže bol všade ľad a bolo to dole kopcom a uzka cesta tak sme sa ešte zrazili potom sme bohovali z aut jeden na druheho on nacúval do nejakého dvora a rozišli sa nam cesty...