Ahojte, zaujímali by ma 2 veci:
1. Ako vyzerá prasknutý kondóm? Lebo ešte sa mi to nestalo a veľa ľudí hovorí, že im pri sexe praskol kondóm. Tak by som rada vedela, či je to normalne pretrhnuté celé, alebo je tam len taká mini dierka ako od špendlí
alebo čo, alebo že či tie spermie len cez to nejako presiakli.
PS: Nudím sa a potrebujem sa niečím zamestnať, berte to ako nejaký prieskum abo čo.
skor chces jebat a nemas skusenosti..
prasknuty kondom ma zvycajne nejaku viditelnu dieru, mne co sa stalo, tak bol kondom vzdy skrz na skrz prasknuty (roztrhnuty do polky)
ja inak kondomy nekupujem a frajera nemam, ale najradsej mam Durexy, tie su take, najmenej pri nich registrujem, ze nejaky kondom vobec s dotycnym pouzivame... aj ked tiez som nevyskusala vsetky (nielen Durexy, ale kondomy vseobecne)
dva krát nám praskol a ver mi keď sa to stane, zbadáš to j to dosť viditeľné..
tie dva razy to bol Durex, takže odvtedy jedine kondómy z Lidla hovorte si čo chcete, ja som spokojná, vždy je všetko v poriadku.. a ešte v Anglicku sme používali tuším sa volali Skyn, ale tie neviem či sú na SVK tie boli tiež fajn...
@4 skyn su fajn. robia nelatexove kondomy, takze nesposobuju alergie, podrazdenia a podobne sracky. ale neviem, ci by som riskoval prave s lidl kondomom.
1. neviem lebo som take nikdy nevidela, lebo
2. uplne akekolkvek mi pridu hrozne, hnusne, asexualne a proste wtf rada by som to robila s clovekom nie s kusom gumy a samozrejme je to vec nazoru a asi som v tom divna, ale proste mi ta vec pride strasna a radsej by som asi bola v celibate nez to pouzivala
1. neviem ako vyzera prasknuty... kazdopadne ked viem, ze som mal ejakulaciu a potom to vidim v kondome , viem, ze ten kondom nemal chybu
2. act arome a su v pohode.
@emilywolf ani mne ešte nepraskol, asi je to o tom nasadzovaní, že to niekomu nejde a niekomu ide no alebo nevedia odhadnúť veľkosť a chlap má moc veľkého a dajú normánly kondom a nie XXL fakt netuším
a čo sa týka značky, dlho to boli Durexy, ale teraz už vyše roka z drogerie Rossman kondomy, 49kč-12 kondomov v balení
a sú vyrobené v Nemecku
1.len na vrchu bola normalna diera, cely riztrhany nebol
2. vsetky okrem durexu, co som vyskusala boli kvalitne, len spominany durex sa praskol a vacsinnou som kupovala pepino, ale teraz mam nejake velke balenie kondomov nemeckej znacky, neviem si spomenut na nazov,ale odolaju vsetkemu
co sa tyka tych vrubkovanych, nijak extra to necitil frajer ani ja....
1. prasknuty kondom som teda este tiez envidela...ani enchapem ako moze prasknut...bud ludia encitaju pribalove letaky alebo si ich davaju na hlavu, fakt neviem....
2. a to pouzivam vyse 10rokov kondomy z LIDL ....(vrubkovane...tie vyhovuju .....viac doverujem nemeckej vyrobe ako CIne ci Thajsku (Durex napr.)....
kondómätká sme používali málo..väčšinou len zo začiatku a ták (však som aj dopadla )
ále, keď praskol, tak tak, že sa tak natrhol...a stalo sa aj také, že sa z neho stala obrúčka
vyskúšané boli všeliaké...naposledy to boli tie z Lídlu..ale tie boli doooosť uzučké
a tak sme sa zase raz na to vyprdli a po pár stresoch som radšej o5 začala brať HAK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
PS: Nudím sa a potrebujem sa niečím zamestnať, berte to ako nejaký prieskum abo čo.
skor chces jebat a nemas skusenosti..
ja inak kondomy nekupujem a frajera nemam, ale najradsej mam Durexy, tie su take, najmenej pri nich registrujem, ze nejaky kondom vobec s dotycnym pouzivame... aj ked tiez som nevyskusala vsetky (nielen Durexy, ale kondomy vseobecne)
tie dva razy to bol Durex, takže odvtedy jedine kondómy z Lidla hovorte si čo chcete, ja som spokojná, vždy je všetko v poriadku.. a ešte v Anglicku sme používali tuším sa volali Skyn, ale tie neviem či sú na SVK tie boli tiež fajn...
s druhym piatelom Durexy a fakt nie uz.
2. uplne akekolkvek mi pridu hrozne, hnusne, asexualne a proste wtf rada by som to robila s clovekom nie s kusom gumy a samozrejme je to vec nazoru a asi som v tom divna, ale proste mi ta vec pride strasna a radsej by som asi bola v celibate nez to pouzivala
a boli to vzdy durexy.
ale aj napriek tomu ked uz musia byt tak mam najradsej durex elite/thin (tusim sa premenovavali niekedy nedavno)
2. act arome a su v pohode.
a čo sa týka značky, dlho to boli Durexy, ale teraz už vyše roka z drogerie Rossman kondomy, 49kč-12 kondomov v balení
a sú vyrobené v Nemecku
2. vsetky okrem durexu, co som vyskusala boli kvalitne, len spominany durex sa praskol a vacsinnou som kupovala pepino, ale teraz mam nejake velke balenie kondomov nemeckej znacky, neviem si spomenut na nazov,ale odolaju vsetkemu
co sa tyka tych vrubkovanych, nijak extra to necitil frajer ani ja....
2. a to pouzivam vyse 10rokov kondomy z LIDL ....(vrubkovane...tie vyhovuju .....viac doverujem nemeckej vyrobe ako CIne ci Thajsku (Durex napr.)....
ále, keď praskol, tak tak, že sa tak natrhol...a stalo sa aj také, že sa z neho stala obrúčka
vyskúšané boli všeliaké...naposledy to boli tie z Lídlu..ale tie boli doooosť uzučké
a tak sme sa zase raz na to vyprdli a po pár stresoch som radšej o5 začala brať HAK.