Konečne po 4 hodinách... Tretie pokračovanie na tému:
Takže si môžeme zase pomeniť názory na túto tému...
A teraz kvôli adminovi, tu dám aj otázku, aby bol rád a plnil som jeho pokyny... A ak mi aj tak zase vymaže túto diskusiu tak potom sa len potvrdí to, čo som mu napísal do TS-ky... Takže:
@ 9 to, ze toto studuje este nemusi znamenat, ze je bohvieako nadpriemerne inteligentny (najinteligentnejsi?), staci, ze ma o to silny zaujem .... @ wow, jediny svojho druhu vo vesmire...vazne
@shadowofshadows ty tam chces mat SVOJ poriadok, ktory je niekedy taky, akoby ho navrhoval robot..a btw ked vies, co je 2. termodynamicka veta, tak vies, ze svojim usilim o poriadok sice zmensis lokalnu neusporiadanost svojho systemu, ale zvysis celkovu neusporiadanost vesmiru! ..to je zle! ...a ludska spolocnost nema logiku, vsetko je to o uspokojovani potrieb ....a ty mas nevsednu potrebu vsetko usporaduvat a pod....
@shadowofshadows ale s takýmito vecami nič nedosiahneš, tu určité veci nefungujú od začiatku a nie sú tu osoby schopné zmeniť pretože buď to nevedia alebo nechcú...
To, vy dvaja ste... Ja som nikdy nikde nenapísal, že chcem niečo zmeniť alebo niečoho dosiahnuť... Takže svoje omylné závery si nechajte pre seba... A to platí aj pre ostatných... A zase nevravím, že nemáte sem písať svoje názory a myšlienky, ale trošku to napíšte tak, aby to nevyznelo, tak ako u tých dvoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
už sa nečudujem, že ma nikto nechce. neviem písať (ach)
@ouch
@flysser
@echoechoecho
@chalanodjazera
@gothicpoethic
@majo
@n0win0u
@etelnair
Čo je na tom, že chcem mať vo všetkom poriadok a hlavne aby to všetko malo logiku???
@flysser
To, vy dvaja ste... Ja som nikdy nikde nenapísal, že chcem niečo zmeniť alebo niečoho dosiahnuť... Takže svoje omylné závery si nechajte pre seba... A to platí aj pre ostatných... A zase nevravím, že nemáte sem písať svoje názory a myšlienky, ale trošku to napíšte tak, aby to nevyznelo, tak ako u tých dvoch...