Poculi sme uz snad tisic predpovedi o konci sveta. Najnovsie sa dockame zevraj v roku 2020. Okrem ineho to ma prist aj vtedy ked bude papezom cernoch, alebo ako to bolo...Nemozu sa aspon zhodnut? Veri tomu vobec niekto? Kazdopadne dufam ze sa toho nedozij
werim..ale musi to byt strasne...ja si to nwm predstavit...ja si to maximalne predstavujem ako obrovsky vybuch zeme a setko zmizne..kks ale viete si to predstavit?
Jednoznacne to raz pride, teda chcem povedat, ze tomu verim, ale tie predovede su podla mna hluposti na strasenie ludi, to nikto nevie, kedy to bude, myslim nikto z ludi
tie predpovede su asi take vierohodné ako ked ja poviem že zajtra o 12.31 jebne na pani Greshnelovú meteorit s priemerom 12,5 cm ked pojde z čínskej reštaurácie a pri tom ona do čínskej reštaurácie ani NECHODZÍ!
inak koniec sveta bude ked skolabuje slnko či čo, ked sa zvačší na toľko že tuším pohltí aj našu zem...tuším nejak 5 miliard rokov to potrvá ešte...ale má to výhodu. Aspon budu konečne pečené holuby z neba padat
Koniec sveta je z hľadiska vedy istý, nakoľko naše slnko sa má exponencionálne zväčšovať a tým nás pohltiť.
Toto tvrdenie však nemá oporu v žiadnom náboženskom prorokovaní.
Stačí sa pozrieť do minulosti. Koniec sveta bol predpovedaný nespočetne krát, a div sa svete, stále sme tu. Aj nedávno sa zabarikádovalo zopár členov sekty v Rusku a očakávali koniec sveta. Je až neuveriteľné, ako dokáže zmanipulovať jeden chorý človek masy. A to teraz nehovorím len o sektách...
Tu je uvedených zopár zbytočných samovrážd vykonaných sektami:
Neverim v koniec sveta,skôr by som to nazvala pretransformovanie hmoty...energia nemoze zaniknut len sa zmenit.Preto si myslim ze zem bude nadalej existovat len bude inak vyzerat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked sa toho nedozijes...tak to to bude jedno takisto...
a kedysi sa to skonci, ale kedy nevieme
inak koniec sveta bude ked skolabuje slnko či čo, ked sa zvačší na toľko že tuším pohltí aj našu zem...tuším nejak 5 miliard rokov to potrvá ešte...ale má to výhodu. Aspon budu konečne pečené holuby z neba padat
Toto tvrdenie však nemá oporu v žiadnom náboženskom prorokovaní.
Stačí sa pozrieť do minulosti. Koniec sveta bol predpovedaný nespočetne krát, a div sa svete, stále sme tu. Aj nedávno sa zabarikádovalo zopár členov sekty v Rusku a očakávali koniec sveta. Je až neuveriteľné, ako dokáže zmanipulovať jeden chorý človek masy. A to teraz nehovorím len o sektách...
Tu je uvedených zopár zbytočných samovrážd vykonaných sektami:
» slovhumanist.nazory.cz/nove%20sekty.ht...