Keď som videl to čo sa deje teraz vo svete, ako tie nehody a tak pomyslel som si, nezačína sa tak náhodou koniec sveta? Lebo tak sa píše, že niečo také bude pre koncom. Čo si o tom myslite? A čo si myslite aky by mohol byť koniec sveta ak by bol?
Nie...ziadny koniec sveta nebude, i ked je milion teorii, ktore su somariny...budeme sa tu trapit este miliardy rokov v stale horsich podmienkach...
Poculi ste slovo panovo....
jedine ak ti voperujú do mozgu tri elektrické obvody, pričom tvoje vedomie dokonale ovláda podvedomie a prepája sa s ním. a ak sa náhodou spáli jeden z obvodov.
myslim ze v kazdom casovom obdobi od vydania Janovho zjavenia si ludia hovoria ze teraz su tu tie znamenia konca .... teda poslednych takmer 2000 rokov sa to stale vravi... nehovoriac o obdobiach vojen kedy tiez sa vravelo ze prisiel antikrist a neviem co
@1 Poculi ste slovo panovo lol .. ta posledna veta ma dostala
Jediný koniec sveta ktorý podľa mňa môže nastať je taký že do Zeme narazí meteorit o priemere 200km čo je priemerne raz za neviem koľko miliónov rokov, alebo zanikne svet až keď slnko vyčerpá svoju energiu, čo najbližších pár miliárd rokov myslím tiež nehrozí (a dovtedy si nájdeme inú planétu, ktorú obývame ). Takže bol by som kľudný..
@8 ani meteorit nebude, nic nebude...meteority nas maju tazko v Péčku...
Ak sa OBROVSKOU NAHODOU mylim (co dost pochybujes, aj ja), tak mate u mna pivo....
Ja netvrdím, že bude koniec sveta, len to tak vyzerá Ja si to tiež nemyslím ..
A k tomu slnku @8 počul som, že sa stale zväčšuje, a tak že sa Zem ohreje na toľko že tu nebude možný život, ale to fakt bude až o miliardy rokov a s tým meteoritom, myslim si, že aj keby o tolko rokov nam hrozil nejaky meteorit, budeme už taka vyspelá inteligencia s technologiu, že by to nemal byť pre nas žiaden problém
jezis prestante uz...je to trapne...stale robit paniku a pisat o tom...a co keby aj bol?? ani by sme o tom nevedeli proste budeme vsetci mrtvy a nikto sa nebude trapit....uz tady tu temu nechcem ani viediet je mi z toho zle
No už aby tu bol... Ale nie. Veľmi sa mi páči čo povedal Hagrid : čo má prísť, príde a keď to príde dajako si s tým poradíme. Kto si myslí že ľudstvo sa po tých rokoch čo prežilo dalo len tak zničiť je ...
Ja by som bol rád kebyže príde nejaký spasiteľ alebo niekto... A ak má prísť katastrofa prečo sa na ňu nepripraviť? Vyčistiť si konto ako sa hovorí a žiť každý deň akoby bol náš posledný. Ale toto nerobíme, pritom zajtra tu už nemusíme byť. A ešte jedna moja teória: môže to mať dva konce.
1. Buď si budeme viac vážiť seba, alebo
2. Vznikne chaos (čo znamená stav bez poriadku)...Toľko moje teórie a teraz ma môžete zdrbať alebo opraviť
mno to nieje koniec sveta ako predpokladaju a vypocitavaju vedci to je vlastne vyhubenie ved tieto vojny a krizi si zmyslia niekde na strednomm vychode ze idu vyskusat atomovu bombu nejaku neviem aku extra silnu a bude koniec sveta zime kym sme mlady kazdy den moze byt nas posledny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Poculi ste slovo panovo....
Muhahahahahahahaha
lol
@1 Poculi ste slovo panovo lol .. ta posledna veta ma dostala
Ak sa OBROVSKOU NAHODOU mylim (co dost pochybujes, aj ja), tak mate u mna pivo....
A k tomu slnku @8 počul som, že sa stale zväčšuje, a tak že sa Zem ohreje na toľko že tu nebude možný život, ale to fakt bude až o miliardy rokov a s tým meteoritom, myslim si, že aj keby o tolko rokov nam hrozil nejaky meteorit, budeme už taka vyspelá inteligencia s technologiu, že by to nemal byť pre nas žiaden problém
Ja by som bol rád kebyže príde nejaký spasiteľ alebo niekto... A ak má prísť katastrofa prečo sa na ňu nepripraviť? Vyčistiť si konto ako sa hovorí a žiť každý deň akoby bol náš posledný. Ale toto nerobíme, pritom zajtra tu už nemusíme byť. A ešte jedna moja teória: môže to mať dva konce.
1. Buď si budeme viac vážiť seba, alebo
2. Vznikne chaos (čo znamená stav bez poriadku)...Toľko moje teórie a teraz ma môžete zdrbať alebo opraviť
čo si mali ľudia povedať, keď žili v prvej alebo druhej svetovej vojne ....
K téme,koniec sveta sa blíži už 13,7 miliardy rokov,takže ešte nejaký ten čas máme