dnes som mal pracovný call so Slovákom žijúcim vo Švajčiarsku. Vravel, že teraz je na Slovensku, ale predtým než sem prišiel skúšal furt vypĺňať nejakú appku, ktorú musí, ale furt mu error vypisovala.
Tak teda sadol do auta a šiel z CH na východné Slovensko, ale že všade boli policajti a jeho švajčiarska ŠPZ bola nápadná, tak ho zastavili a zistili, že nemá vyplnenú appku. Tak chceli 1000€ pokutu na mieste alebo tuším 1500€ v blokovom konaní. Nakoniec to vykecal, že mu tá appka nejde, tak to spolu vyplnili - nahlásili ho teda, že je tu a musel ísť do karantény a na test. Teda je v prenajatom byte a rozhodol sa vrátiť domov do CH bez toho aby stretol rodinu, hneď ako dostane výsledok z testu - lebo vraj sa bojí, že by tu mohol skysnúť ak by sa sprístnili opatrenia
Mna nie, ale mojho frajera uz aspon 4x len tento tyzden zastavili, aj teraz pred chvíľou znova, akurat sme spolu volali.. ale tak on pracovne beha kade-tade
Nie, poctivo chodím len do práce, na nákup a do prírody, takže ma nemajú prečo kontrolovať @lafiziq Zase to je celkom logický dôvod prečo sa tak ponáhľa, ale tak už keď to všetko absolvoval, tak mohol ísť domov aspoň na deň.
Ale inak ani ja som už dlho nebola doma aj z tohto dôvodu Lebo si nemôžem dovoliť skysnúť na Slovensku, ja tam už nič nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tak teda sadol do auta a šiel z CH na východné Slovensko, ale že všade boli policajti a jeho švajčiarska ŠPZ bola nápadná, tak ho zastavili a zistili, že nemá vyplnenú appku. Tak chceli 1000€ pokutu na mieste alebo tuším 1500€ v blokovom konaní. Nakoniec to vykecal, že mu tá appka nejde, tak to spolu vyplnili - nahlásili ho teda, že je tu a musel ísť do karantény a na test. Teda je v prenajatom byte a rozhodol sa vrátiť domov do CH bez toho aby stretol rodinu, hneď ako dostane výsledok z testu - lebo vraj sa bojí, že by tu mohol skysnúť ak by sa sprístnili opatrenia
a predtym tiez parkrat...
@lafiziq Zase to je celkom logický dôvod prečo sa tak ponáhľa, ale tak už keď to všetko absolvoval, tak mohol ísť domov aspoň na deň.
Ale inak ani ja som už dlho nebola doma aj z tohto dôvodu Lebo si nemôžem dovoliť skysnúť na Slovensku, ja tam už nič nemám