No tak ja mám na Kotlebu len dobrý názor Kiežby chcel byť Kotleba prezidentom SR To by bolo supeeeer Bol by tu konečne na tom SVK život, aký by mal byť Teda... držím mu palce a nech s tými cigánmi dačo urobí
ako uz sa to prehana proste, vsetci idu donho, sme sa pytaju otazky ako kreteni. je to sice nahouby ale ak sa nepodda korupcii tak to moze spravit aj dobro
ale zase ak budu hlasovat ludia ako @4 tak to fakt spravim prve, co on hovori o extremizme = to, ze mladi ludia odchadzaju do cudziny.
ja ho rešpektujem, aj som ho bola voliť.. svoje dôvody som už viackrát opisovala, takže len to zhrniem: je to kontroverzná osoba, nesúhlasím s ním vo všetkom, ale v mnohom áno, a aj ak prihliadnem na jeho minulosť, radšej budem voliť extrémistu Kotlebu ako extrémistu Maňku
@sarita621 Ja ti len pripomeniem čo sa hovorilo za Slovenského štátu (ktorý má Kotleba za vzor): Čecha do mecha a mech do Dunaja Ako vravím, Kotlbea by ťa na 100% nepochválil za to prznenie slovenčiny. Slováci tvrdo bojovali, aby bola slovenčina uznaná za jazyk a nebola považovaná za nárečie češtiny. A ty s ňou robíš toto...
@swe no však ja som nikdy nevravela, že som nadmieru spokojná so slovinou čeština je omnoho krajšia ale tak, je mi jedno akým jazykom vravím Učím sa 5 cudzích jazykov, takže ou jéééé
@sarita621 tak sa odsťahuj do česka, čo tu potom robíš? a jedna vec je, že sa ti páči čeština (to je úplne v poriadku), ale nechápem, prečo tým ničíš a znásilňuješ slovenčinu?
@swe ale no... ak tak máš rád slovenčinu napíš o nej zákon na zákaz používania výrazov z iných jazykov každý jazyk má v sebe výrazy, ktoré boli prevzaté od iného štátu, tak čo?? a nebooj, ked budem mať prachy, idem bývať do Prahy
@sarita621 vzhladom k tomu, ze som polovicny cech a aj studujem na vs v brne, mozem ti povedat, ze ziadny cech nepouziva slovenske slova, ziadny. preto sa mi zda strasne divne, to ako slovaci seru na svoj jazyk a nahradzaju prirodzene slovenske vyrazy ceskymi...toto sa v ziadnej krajine nerobi len tu...tvoj oblubenec kotleba apeluje na narodnu hrdost, myslis ze je prejavom narodnej hrdosti zatracovanie vlastneho jazyka?
@swe no a ja za to môžem, že som sa narodila ako Slováčka a nie Češka??? Kebyže som Češka od narodenia, tak po slovensky ani neceknem ale btw mám pár kamošiek v Česku a oni sa radi učia odo mňa slovenskyy ach joo
mne sa zdal tiez scelkom fajn, taky exot (aj ked nie vsecky jeho nazory som bral). ale baba co ho mala na skole ako ucitela vravela ze to bol riadny chrapúň.
@sarita621 neodpovedala si na otazku ale vlastne odpovedala... ze si hlupa pica, ktora voli cloveka o ktorom nic nevie a absolutne ti nevadi, ze sa s tou osobou v tak zasadnej veci nezhodnes ako postoj k jazyku
Chlapík ma u mňa jedno plusko... prekazil SMERu a Mňačkovi kšeft tým že vyhral aj tak je jeden lepší ako druhý je jedno ktorý vyhral, vždy by sa našla špina na ktorú by ste tu nadávali
@sarita621 pozri si 4. koment (nemusela si ho volit, ale kedze by si ho chcela za prezidenta, asi s nim suhlasis)...no nic len sa sa opat presvedcil, ze volebne pravo by malo byt determinovane psychotestom
Nepáči sa mi celkom jeho pohľad na ciganskú problematiku, ale chce pre Slovensko len to najlepšie, nuž neviem či vie čo a ako to chce dosiahnuť hmm bol som na pár jeho besedách a nemyslím si že je nejaký extreista nacek alebo ako ho nazvať....
@swe neni som ale tak pochop, zato, že s ním súhlasím, alebo, že si ho viem predstaviť ako prezidenta neznamená, že s nim suhlasim vo všetkom.. nikdy som nepovedala, že s nim suhlasim vo všetkom.. ja neviem o čo ti ide.. keď on chce robiť to, čo chce.. nech robí.. kto mu bráni??? ... ale zato, že on silou mocou stojí pri Slovákoch, tak ja akože čo?? ... Ja proste viac uznávam češtinu a hotovo....
Popiera holokaust, podporoval deportáciu židov, SNP bola podľa neho fraška, veľa jeho podporovateľov hovorí o plyne a vraždení - či si môžem o takom človeku myslieť? Radšej komunistu ako nácka, lebo ľuďom v BB kraji zajebalo a dali si takéto dve úžasné možnosti.
Ked ho niekto volil, prosim. Ale ked ma byt @4 ukazkou jeho priemerny volica, tak mam chut zvraciat. Podla mna by ozaj nemal mat kazdy pravo volit. Ale to by bolo nedemokraticke. Tak si majme tu nasu demokraciu, vladu ludu - v nasom pripade vladu hlupeho ludu.
mal by niekto urobit poriadok s tou zberbou ktoru zivime zo svojich dani. ja by som v prvom rade zrusil socialne davky setkym co nechcu pracovat. + ak by nemali z coho zivit deti tak zobrat deti a dat ich do opatery niekomu kto sa o ne dokaze postarat v amerike je vela bezdetnych parov a kludne by boli radi aj za malych slovenskych ciganikov. dalej tym co nepracuju by som zobral volebne pravo neni mozne aby mal clovek ktory sa prizivuje na ostatnych rovnaky hlas ako produktivni pracujuci ludia ktori platia deane. tiez by som zjednodusil drzanie zbrani + by som zaviedol farmarsky zakon ako maju v texase ak niekto bez tvojho vedomia prekroci tvoj sukromny pozemok tak ho mozes beztrestne zastrelit (to by znizilo kriminalitu)
V pohode chlapík inteligentný cieľavedoný ambiciózny zatiaľ sa s ním nepoznám ani som ho nevolil ale raz som ho videl v LV ako jazdili po meste a sedel v Hummeri
@swe@23 no keď už sme pri tom slovenskom štáte ktorý je tak špatné považovať za vzor prečo potom naší štandardný politici posielajú našich vojakov do cudzej vojny pod práporom nepriateľa čo je v podstate to isté ako Za slovenského štátu poslať vojakov na východný front pod práporom tretej ríše...?
@neviemsivybratnick@46 každý slovák ktorý má istú skúsenosť z neprispôsobivými negrošmi hovorí o plynových komorach nie len Kotlebovci.. A Popiera Holokaust no a čo? Tým že ho poprel mne alebo nikomu inému neublížil či tebe to ublížilo? Krvácaš niekde? Fakt tento predsudok a zhrozenie človeka nad tým že niekto má svoj názor na holokaust hraničí z dogmou a neschopnosťou racionálne myslieť... Boli tu tisícky genocíd horších ako Holokaust a každý to ma v piči... A vy sa idete posrať preto lebo niekto popiera holokaust to už je chorý predsudok...
@trash a ako si myslis ze zacinal hitler? ten bol este neskodnejsi a nikto ho nebral vazne a kde to skoncilo...
asi tolko k tomu.
je to vlemi diskutabilne a nadlho.
@mefistofel To s tým Hitlerom zamixuj s toho môže byť dobrý remix vkuse sa odvolávať na Hitlera.. A okrem iného čo má vlastne Hitler také spoločné s novopečeným županom? Iný argument nemáš zvykaj si toto je demokracia odsudzovať voliča za to že si dovolil slobodne využiť svoj hlas bez toho aby ho niekto nahováral zaváňa už riadnym pokrytectvom z vašej strany...
@trash ako si myslis ze sa on dostal k moci? normalnym sposobom, demokraciou a dobrovolnym odovzdanim hlasu. A az neskor bol prevrat o ktorom sa hovoril, ale to co bolo predtym to s nikdy neuci na skolach a nevie to skoro nikto lebo ho to nezaujima.
Nehovorim ze smer je lepsia volba ale v tomto pripade mozno aj je.
@mefistofel Tu nejde o to aby sa niekto pozastavoval nad tým že je Županom ale nad tým prečo sa stalo tak a príčinu hľadaj u tom 24 rokov otrokárskom systéme... Každý rozumný človek bude tvrdiť že to politici by sa sami nad sebou mali zamyslieť prečo... A podla teba je smer v čom lepšia varianta ako Kotleba? Podla teba by bolo lepšie zvoliť zlodeja Maňku ktorý poberá 15 litrov ako Europoslanec a možno má aj iné prijmi a v BB oproti Kotlebovy trávy asi týždeň do roka? Potom keď si myslíš že darmožráčov zlodejov psychopatov s komplexami z malého šulina ktoré si musia vybýjať okrádaním as amnipulovaním chudoby je lepšia varianta ako voliť Kotlebu ti musí byť jasné prečo racionálný človek ako ja kritizuje demokraciu a nesúhlasí s volebným právom pre každého.. Okrem iného ešte tu nikto Kotlebovi nedal šancu sa preukázať a už majú aktivisti plnú hubu kritiky na jeho osobu... Ľudia si ho zvolili s nádejov že sa ľady pohnú keby každý dement zvolil Maňku tak potom je jasné prečo 20 rokov zohýbame chrbty a ľudia s podobným zmýšľaním aké máš by mohli dopustiť že sa slovák pod bičom otrokára môže zohýbať ďalších 20 rokov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
(uz vam vsetkym na totalku jebe z neho, ze ano?)
ale zase ak budu hlasovat ludia ako @4 tak to fakt spravim prve, co on hovori o extremizme = to, ze mladi ludia odchadzaju do cudziny.
ORIGINAL by som siel dopici kristovej odtialto
btw kotleba ? to bude nejaka nova znama osobnost ? som este o nom nikde nepocul ani necital, kto to je ?
» blackblog.sk/menej-antifasiz...
Mňačko je niekto iný.
Blahoželám k prehľadu v politike.
asi tolko k tomu.
je to vlemi diskutabilne a nadlho.
Nehovorim ze smer je lepsia volba ale v tomto pripade mozno aj je.