Mám taký problém, po celom chrbte aj hrudi sa mi vytvárajú dosť nepekné pupáky, a ostávajú po nich jazvy ktoré sa nie a nie zahojiť. Neviete čo by na to pomáhalo ? U kožnej som už bola, aj mi dala krém na to, no nepomáha skoro vôbec a silné antibiotiká by
aspoň 2 litre vody (nie príliš minerálnej) denne + zelenina a ovocie...hlavne zelenina teda + príjem bieleho pečiva, mäsa, vajec, mliečnych výrobkov na minimum a do mesiaca by mali prísť výsledky. Vlastná skúsenosť
Ja mám ten istý problém, chrbát mám komplet zjazvený a vyhádzaný. Na jazvy ti nepomôže už nič, len plastická operácia, možno solárko - ale ani jedno určite nepodstupuj, pokiaľ sa ti tam stále tvoria nové akné.
Tiež som bola s tým miliónkrát u kožnej, všelijaké kokotiny mi na to predpisovala, mastičky, vodičky, antibiotika. Nič nezabralo. Mne sa ten chrbát dodrbal keď som vysadila asi po dvoch rokoch antikoncepciu, takže moja príčina je určite známa... ale tiež to môže byť znamením nejakej alergie, zápalu, helikobaktera, no proste všetko možné, ale najčastejšou príčinou je hormonálka.
Takže, skús spávať v noci v bavlnenom tričku, alebo tričku, čo ti odhaľuje celý chrbát (resp. spi bez trička ak sa nebojíš), kúp si antibakteriálne mydlo, neškrab sa a neodlupuj si chrasty, nechaj ich odpadnúť samé a no... krém na to... mne sa tiež osvedčila balea
@elys Z vlastných skúseností ti odporúčam tento roztok (antibiotikum), nie je to také silné ako si myslíš a veľmi to pomáha. Zredukuje to tvorbu zápalových vyrážok, tvorbu mazu a malo by to pomôcť k regenerácií pokožky po tých jazvách.
Jednoducho si budeš postihnuté miesta dôkladne potierať VŽDY večer! ...a ráno len ak neplánuješ nikam ísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
možnože zle reaguješ na nejakú potravinu.
posledné roky som sa tiež trápila kvôli vyrážkam a tie zmizli po tom, ako som vysadila mlieko, ktohovie.
mimo toho čistiť, čistiť a opáliť na slnku. aj keď teraz už je na také asi neskoro.
Tiež som bola s tým miliónkrát u kožnej, všelijaké kokotiny mi na to predpisovala, mastičky, vodičky, antibiotika. Nič nezabralo. Mne sa ten chrbát dodrbal keď som vysadila asi po dvoch rokoch antikoncepciu, takže moja príčina je určite známa... ale tiež to môže byť znamením nejakej alergie, zápalu, helikobaktera, no proste všetko možné, ale najčastejšou príčinou je hormonálka.
Takže, skús spávať v noci v bavlnenom tričku, alebo tričku, čo ti odhaľuje celý chrbát (resp. spi bez trička ak sa nebojíš), kúp si antibakteriálne mydlo, neškrab sa a neodlupuj si chrasty, nechaj ich odpadnúť samé a no... krém na to... mne sa tiež osvedčila balea
toto na akné 100% pomáha.. mame to zahojilo zapálené vredy ešte aj
@stenatko ďakujem pekne, no to s tým tričkom vyskúšam, ale to s tým škrabaním je ťažšia vec a ešte môžem mať otázku že konkrétne ktorá Balea ?
Jednoducho si budeš postihnuté miesta dôkladne potierať VŽDY večer! ...a ráno len ak neplánuješ nikam ísť.