Čo by ste chceli robiť keby ste sa ráno zobudili a zistili by ste že máže 24 h života?
Nechcem tým vyvolať deprimujúce myšlienky, ale len tým narážam na to, že život je z jedného špecifického pohľadu je veľmi krátky, a preto by ma zaujímalo, čo si už
periodicky každý mesiac a ja som si ju nikdy nevšimla....ospravedlnujem sa ale skôr som sa týmto spôsobom chcela opýtať, čo si ludia dokážu v živote skutočne vychutnávať
normalny den ako kazdy iny....rano sa zobudim povysavam so psom vonku do obchodu do mesta na kavu obed spanok vecer sa zabavit s priatelom sa pomilovat potom do krcmy trosku si vypit ist domov lahnut si a meditovat a dufat,ze moj druhy zivot bude lepsi ako ten minuly nerobila by som z toho halo co uz zivot je raz taky
ľudia ale toto je fakt umieranie, to nemáte žiadnu fantáziu? človek by si mal vychutnávať každý nádych, každé vykuknutie slniečko z poza oblakov...za chvíľku príde jar, budú pučať stromy, bude teplejšie, vtáčiky budú spievať...jooooj veď je toľko krás na svete..............................................................
ja osobne by som nespravil nic, proste by som kazdemu napisal sms ze umieram, siel sa prejst a mozno by sa nejake dievca nado mnou zlutovalo na posledny sex, ale to pochybujem, proste mas zit tak, aby si bola pokojna ked sa ti toto stane, ale to je trosku od temy. Priznam sa, ze mne sa to uz aj stalo, akurat, ze mam povedane, ze ak sa dozijem maturity mozem byt rad
a nakoniec pekny citat: "Vedomie, ze za chvilu zomries je horsie ako smrt sama" ano bolo to v jednom filme
Obliekol sa nasadil topanky . vybrakoval konto , ozral by som vsetkych kamosov , sam by som si dal len par drinkov ktore som v zivote nemal , Zobral by som tycku , namlatil par buzerantom hlavy co ma v zivote srali zo svojim pristupom , ostal kostol . Nasprejoval nan svoje meno na policajnu stanicu . prepichol pneumatiky vacsine profesorov z nasej skoly , niektorym by som mozno aj natlkol . Kupil by som si Huskyho trosku sa s nim pohral a poslal ho do nasho divokeho lesa nech tam strasi ludi co si chodia opekat . Cely den by som si plnil tuzby . na konci dna by som sa zobral za dievcatom dal juej posledne bozky , pohladil ju posledny krat po tvary , mozno aj viac ale to by zalezalo na nej . a siel by som potom do lesa do tmy oprel sa o nejaky strom zapalil dlheho Jointa ,pockal by som si pekne sam nasmrt a zhuleny by som pozeral na hviezdy cez koruny stromov tod vse
ale určite, že by som sa snažila prežiť posledných 24 hodín s ľuďmi, na ktorých mi záleží... pevne by som ich držala, plakala... viem si to predstaviť, aj keď toto je nereálne...
na druhej strane, hovorí sa: ži, akoby tento deň bol Tvojím posledným... a ja sa tým snažím riadiť aj tak... snažím sa nepremárniť ani chvíľu, pretože každý človek má život rozdelený na etapy a každá raz skončí ako nakoniec aj život... a tak si chcem každý deň povedať, že dnes som žila, aby som si na smrtelnej posteli mohla povedať, že som svoj život nepremárnila, že som sa snažila prežiť každú chvíľku čo najkrajšie...
a myslím si, že to je ten správny prístup - každý deň žiť, akoby bol posledný...
za 24 hodin zomriet? v pohode, aj hned zajtra. smrti sa nebojim.
nic take zvlastne by som nerobila. asi by som sa isla prejst na
svoje oblubene miesto, kam si chodim precistit hlavu. zhodou okolnosti
je to jeden cintorin
hmmm... tak by som asi najprv zapla pc, každému by som to oznámila a potom aj kamarátom - išla by som osobne za nimi a smiala sa v posledných chvíľach a počúvala hudbu, spievala, tancovala
Najskôr by som išla za všetkými na ktorých mi záleží a povedala im všetko, čo mám na srdci a čo pre mňa znamenajú. Potom by som sa hrozne prejedla, zabávala, milovala, išla by som niekde do prírody, proste si ten deň užila a ne večer by som sa asi "zestrelila"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. neviem... dosť nepríjemné zistenie... vstaneš.. a zistíš, že je koniec...
neviem čo by som robila a logicky asi niečo také nie je možné. radšej by som niečo také nechcela vedieť dopredu
@wodaziva
@lafoncepansy
@meryy
aj dalším:
ľudia ale toto je fakt umieranie, to nemáte žiadnu fantáziu? človek by si mal vychutnávať každý nádych, každé vykuknutie slniečko z poza oblakov...za chvíľku príde jar, budú pučať stromy, bude teplejšie, vtáčiky budú spievať...jooooj veď je toľko krás na svete..............................................................
nič si nedokážete poriadne vychutnať?
a nakoniec pekny citat: "Vedomie, ze za chvilu zomries je horsie ako smrt sama" ano bolo to v jednom filme
vždy treba žiť akoby tanto deň bol posledný...
ale určite, že by som sa snažila prežiť posledných 24 hodín s ľuďmi, na ktorých mi záleží... pevne by som ich držala, plakala... viem si to predstaviť, aj keď toto je nereálne...
na druhej strane, hovorí sa: ži, akoby tento deň bol Tvojím posledným... a ja sa tým snažím riadiť aj tak... snažím sa nepremárniť ani chvíľu, pretože každý človek má život rozdelený na etapy a každá raz skončí ako nakoniec aj život... a tak si chcem každý deň povedať, že dnes som žila, aby som si na smrtelnej posteli mohla povedať, že som svoj život nepremárnila, že som sa snažila prežiť každú chvíľku čo najkrajšie...
a myslím si, že to je ten správny prístup - každý deň žiť, akoby bol posledný...
nic take zvlastne by som nerobila. asi by som sa isla prejst na
svoje oblubene miesto, kam si chodim precistit hlavu. zhodou okolnosti
je to jeden cintorin
nechcem sa uchylit k cakaniu na smrt pri hodinkach