poznate vsetci ten pocit ekd vias nieco trapi a vnutorne kricite.a poznate to, ze chodite kricite vsade. krocite tak ze vas to ide roztrhnut, ale nikto okolo nedvihne hlavu a nepozrie na vas? nikto nechce pocut vas krik.
Poznam, a je to dost neprijemne... A tiez je neprijemny pocit ked to chces zo seba vypustit aj nahlas ale nevies ako na to a popritom dufas ze ostatni si to vsimnu...
toto nepoznam ( možno preto že ak ma neco trapi tak s tym otravujem ostatnych kt ma polutuju a medzitym sa to nejak spravi a je všetko ok.. takže vnutorny krik som ešte nezažil..
ja uz som kolko krat koli tomu isla prec pri rybnik tam som sa vykricala vyplakala a hotovo.ale ked som niekde v spolocnosti...kricim zvnutra straaasne a to boli
ja tiez poznam ten pocit, a vtedy nutne potrebujem byt sama, lebo niekedy ani neviem preco som tak vnutorne rozbita , a ked pride nejaky kamos za mnou neviem mu vysvetlit preco som taka a on mi povie ze som fakt divna a mne je este horsie...
preto vtedy musim byt sama a sama sa aj ukludnit, inak mi to neprejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
preto vtedy musim byt sama a sama sa aj ukludnit, inak mi to neprejde