Mam na vas taku trosku depresivnu otazku...nechyba vam vase detstvo (myslim do nejakych 10 rokov)ked od vas nikto nic neocakaval, mohli ste sa hrat, nemuseli ucit atd? Nepripadate si vo vasich -nastich rokoch (povacsinou co sme tu) uz strasne stari ked ok
no chyba to bola sranda ked sme sa bili s babami heh ked sa mi nejaka pacila nadaval som jej do lesieb...ach jaj detske casy no veru aj v dnesnej dobe maju niektori pod 15 viac toho za sebou(zial len toho zleho a nelegalneho v ich veku) ako 20 rocni a vyssie
Nuž, mne ani tak nejako nechýba. Možno som divný resp. som bol divný ako menší .. taký uzavretý .. ale páči sa mi ten stav, v ktorom som teraz aj môj terajší život.
ani my to nechyba....som clovek vyrovnany a stastny s tym co mam... vratit cas spat je nerealne a preto sa tym nezaoberam urcite aj toto obdobie ti ponuka vela dobreho prijemneho a zaujimaveho o com si napr v desiatich nevedel
Ani nehovor, skakanie do sena zo stohu (teraz by sa tam ine veci robili ) chodenie s dedkom na polovky a do chotara zastrielat si. Vylety na bicykli a pod. veci Piceee, ja chcem byt miliardar a nemat starosti
nikdy by som to nechcela vratit spat...detstvo bolo pre mna skor utrpenie...nemala som s ziadnych dobrych kamaratov,spoluziaci alebo decka z okolia mi davali prijebane prezyvky a proste stale do mna rypali,hlavne chalani a ja som sa nevedela nijak branit...do tej 12ky to bolo zle.. ale postupne sa to uz len zlepsovalo
jasne ze chyba boze co by som dala za to keby som mala teraz takych 6 rokov....nehovorim ze som nespokojna s tym co mam a co je teraz ale bolo to fajn..a niektore veci by som si inak zariadila....ale aj teraz je to pohodka celkom
@0 Detstvo mne nechyba, ale strasne by som sa chcela vratit do obdobia 15-17 rokov...To boli zatial najlepsie roky zivota....Ved len pockaj zopar rokov, ked budes musiet zacat ucty platit a do roboty chodit
pravdupovediac vobec mi detstvo nechyba...uz si ku mne ludia nedovoluju tolko co v detstve a teraz mam priatelov, na ktorych sa mozem spolahnut..navyse ked si spomeniem aky som bol napr v 12tich tak sa za seba docela hanbim:/
Mati tak to si trafila klinec po hlavičke... úplne to nemám rád keď teraz niekto čaká odo mňa zodpovednosť, že všetko budem riešiť s chladnou hlavou a tak podobne. by som všetko najradšej vrátil tak o dva-tri roky ale stavím sa, že o pár rokov budem spomínať s podobnou nostalgiou na to čo je teraz
Hmm, mne stale chyba minulost, respektive tuzim po buducnosti. Bolo to tak pred desiatimi rokmi a je to tak aj dnes. Neviem, jednoducho neviem zit pre pritomnost, aspon nie tak komplexne...Samozrejem boli chvile,v ktorych som citila, ze som tam kde chcem, s ludmi, s ktorymi chcem a robim, co chcem,lenze tie chvile vzdy pominuli. Viem, ze o desat rokov si budem hovorit, ako bolo super ked som bola na strednej...
mno jasne ze to chyba...ked sme sa hravali na pieskovisku a bili s lopatkami...a vtedy bolo jedno ci je niekto chalan alebo baba bohaty alebo ,,chudobnejsi,,...teraz sa uz robia medzi deckami zbitocne rozdiely
pravdu? nechyba, absolutne som bola malá, tlustá, škaredá utiahnutá asi tak nejak absolútne enobľúbená, proste sama...a teraz juj som happy ani nwm jak sa mi to podarilo
Niekedy mi to veru chyba bolo by fajn vratit sa do casov ked som sa s kamosom vecne flakal do noci a potom dostal vyprask od tatka ale newa, mne vyhovuje too obdobie ktore prave prezivam a co sa dnesnych 13-tiek a 13-tkov tyka tak na co to riesite??? ved oni to potom pochopia, zistia ze bolo zbytocne sa ponahlat nic tym nedosiahli....iba to, ze sa zacnu skor nudit ved co oni budu robit potom ked uz teraz vsetko zaziju?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
suhlas sme v rozkvete a spoznavame zivot dospelych, mame svoje neresti,povinnosti,lasky kamaratov..
mozeme rozmyslat nad svojou buducnostou a robit vsetko preto aby sme sa mali dobre aj za 10 a viac rokov
ach.. krasne to detstvo
@lvanka ak si precitas prispevky nad tebou , znaci to len jedno.. vsetci ta mali radi
@majlos cim viac penazi tym viac starosti
inak nie.. nechcem vratit tie casy.. lebo som si ich zazil a bolo to super..
a i to potom co som zazil.. bolo super..
a i to co zazivam teraz je super.. vsetko ma svoj cas.. tak ho treba vyuzit a zit naplno.. //i ked chyby pridu vzdy!!