este sa nikam nechystam.. ale ekd to pride ak nepojdem na skolu na slovensku moze sa stat ze pojdem do brna alebo prahy ak sa podari..v kazdom rpipade je to u mna este zbytocne riesit ked este nvm co a aako bude . je to daleko a ja zijem radsej rpitomnost s malym nahladom do buducna
@tiana ty ides na medinu?? ja cem strasne ist ... len som pocula ze su tak mrte tazke primacky a hlasi sa vela ludi u ktorych primu len malo....fakt je to take hrozne??? mna cakaju primacky buduci rok :/
@little5maggie ja som si myslela,ze je to pre mna nedosiahnutelna meta,ale nakoniec stacilo sa ucit a nestresovat na prijimackach...ale zalezi aj do akeho mesta chces ist,lebo skusky su rozne narocne ale vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak pocet birdz brnakov stale rastie.. len tak dalej..
ach jo
A tým, čo uvažujú, tak rozhodne odkazujem: Masarykova Universita je lepšia škola než čokoľvek čo na Slovensku kedykoľvek bolo! Určite tam.
Ak ma vyhodia dverami, vrátim sa oknom.
"true story"
@grietusha nielen ff ale cela mu