nie je mi sympatická ani jedna (tým nemyslím že nie sú pekné len je to ten typ žien ktoré nemám velmi rada) ale myslím že shiskova vyzerá o čosi zlatšie , hlavne na tých fotkách kde nemá to strašne silné obočie
cize by som logicky mala hlasovat za Alenu ale to proste nejde lebo ja stale verim ze megan dostane rozum a prestane si pchat tie chujoviny do ksichu a bude zase taka krasna ako bola
@sabnacke hej megan bola krajsia pred tymi plastikami, este v Transformers bola uplne pekna, potom to uz slo dolu vodpu..ale asi prave tie ,,skrašlovania" ju preslavili..
no pozrel som tu Alenu a ona je krajsia ... ja len nechapem preco sa vsetkym paci ta Megan tak strasne akoze pekna je ok ale taka obycajna no suhlasim z @vegas ze aj tu na birdzi su ovela krajsie baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a akoby spolužiak povedal "Dal by som jej"
blonkínky nie sú až také pekné
v tejto verzii volim Megan:
v tejto nevolim:
cize by som logicky mala hlasovat za Alenu ale to proste nejde lebo ja stale verim ze megan dostane rozum a prestane si pchat tie chujoviny do ksichu a bude zase taka krasna ako bola
MF je krasny priklad toho, kam baba zajde, ked bude mat potrebu sa neustale "skraslovat"