Moja otázka je úplne jednoduchá. Kto pre vás predstavuje hrdinu? Je to filmová postava? Záchranári a hasiči? Darcovia krvi, drene a orgánov? K osobe ktorú napíšete prosím uveďte aj dôvody.
Nikto. Hrdina je pojem, ktorým napĺňame mladé hlavy a oni sa potom honia za pocitom, ktorý možno nikdy nedosiahnu. Sú ľudia čo robia veľa pre iných, ale keďže sú to stále ľudia a majú okrem krás aj vady radšej nikoho neglorifikujem a keď tak radšej zavše priamo vyjadrujem vďaku, alebo úctu za dané činy.
niekto kto buď zachraňuje životy (lekár, záchranár, psychoterapeut, hasič...) alebo spravil vo svojom živote veľkú zmenu, čiže niekto kto sa vzoprel či už systému alebo nátlaku, koho neúspech nezabil, ale posilnil - napr. týraná žena, ktorá odišla od manžela a založila potom nadáciu na pomoc týraným ženám, prípadne napísala o udalosti knihu/blog a nebála sa ísť s kožou na trh/dieťa vychovávanie úzkostlivými rodičmi ak sa stane v živote (partnerskom a pracovnom) aj napriek všetkému úspešné/konvertovaný moslim, ktorému sa podarí presvedčiť komunitu, že je s nimi rovnocenný, skrátka hocikto komu sa v živote podarilo šťať proti vetru bez trvalých následkov a svojím prístupom zmeniť nechápavé okolie (tiež to takto chcem) a ešte dajme tomu nejaký inovátor, ktorý vybudoval úspešnú a prospešnú firmu
Tak ja si často hladám hrdinov (ja to beriem skôr ako inšpiráciu) v knihách a filmoch, ale inak skôr v nejakých náhodných ľudoch, ktorí sa mi niečím napríklad zapáčia na ulici a tak. Predstavím si o nich kto sú, aká je ich práca atď podľa toho, ako vyzerajú a aký vzbudzujú na mňa dojem. Alebo keď sa niekto z nuly dostane na vrchol svojpomocne. Nič viac ma už nenapadá
Pre mňa je hrdinkou pani farárka, z dediny, ktorá je blízko tej mojej...
Vychovala 6 detí, ktoré sú skrátka úžasné vo všetkom, čo robia... svojím vzťahom ku súrodencom, dokážu sa obetovať, veria v Boha... sú proste úžasný...
Obdivujem ju veľmi pre jej silnú vieru, pre ochotu s ktorou sa stará aj o iné deti, pre to, ako dokázala vychovať šesť detí a to ešte tak aby verili v Boha a dokázala z nich vychovať úžasných ľudí... skrátka je to vnútorné veľmi krásna a silná žena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tento týpek, pretože "I'm the conductor od the poop train" je veta viet.
mne by sa zišiel aj darca plazmy do novej obývačky, aby som nemusela dať 500 eur
Vychovala 6 detí, ktoré sú skrátka úžasné vo všetkom, čo robia... svojím vzťahom ku súrodencom, dokážu sa obetovať, veria v Boha... sú proste úžasný...
Obdivujem ju veľmi pre jej silnú vieru, pre ochotu s ktorou sa stará aj o iné deti, pre to, ako dokázala vychovať šesť detí a to ešte tak aby verili v Boha a dokázala z nich vychovať úžasných ľudí... skrátka je to vnútorné veľmi krásna a silná žena...