Boh na začiatku sveta nestvoril iba Adama a Evu.To sa tak len hovorí,sú takými symbolmi prvých ľudí ktorých boh stvoril.Ako sa aj hovorí že boh stvoril svet za 7dní.Ten jeden deň predstavuje niekoľko mil. rokov.
@mirabelle166 ale ked boh stvoril ludi (je jedno aky cas a ci to bol zrovna adam a eva tak co potom znamenaju pozostatky tych homo erectus, sapiens,neandertalec a tychto ?
@lenkaska1 Buď veríš v to že tento svet vznikol tak že prebehla nejaká reakcia s nejakého výbuchu.A postupne sa tí ľudia vyvíjali ako si napísala alebo v to že svet stvoril boh a prvých ľudí "adama a evu" .. Mám v tom dosť nejasno aj ja takže musím to ešte preštudovať
-Kreacionisti-to sú takí, ktorí veria na priame stvorenie Bohom
-ID (inteligentný dizajn), teda, že Boh sledoval evolúciou vznik človeka. ID je v podstate "vylepšený darwinizmus", kde namiesto prirodzeného výberu si dosadili vôľu Boha.
No tak v skratke.
Do darwinovej teórie boli všetci Kresacionisti a nikto nebral obrazne Adama a Evu. Ešte aj v dnešnej dobe nájdeš ľudí (väčšinou babky a dekovia), ktorí ti povedia, že Boh nás priamo stvoril atď...
Ak by som mala všetko, čo si vymysleli kresťania(nie som si istá, ale tak kto iní si vie toľko navymýšľať) v biblii brať vážne, tak by ma za moje názory zatvorili na psychiatriu. Beriem to niečo ako poviedky. Tak isto ako majú Satanisti svoju Lilith
verim ale nie tak presne ako jeto napisane v biblii biblia je napisana iba obrazne a boh nestvoril adama iba tak naraz z nicoho nic ale sa vivijal ako to hovori teoria zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale aj v adama a evu ( @hereiam )
Ja len v Adama
Ako mohli by priznať že no tak pomýlili sme sa, ale namiesto toho to zatajujú.
A stavím sa, že si to počula od babky.
Bolo to pár rokov dozadu,kedy ma skoro ukameňovali spolužiaci za môj názor,že je to vymyslené,lebo to bolo na náboženstve,tak je to určite pravda..
Všetko živočíšne a rastlinné sa vyvinulo z nižších foriem, to je snáď úplne jasné a dokázané.
Ja ti to objasním
Takže:
Veriaci sa delia v tejto otázke na dve skupiny.
-Kreacionisti-to sú takí, ktorí veria na priame stvorenie Bohom
-ID (inteligentný dizajn), teda, že Boh sledoval evolúciou vznik človeka. ID je v podstate "vylepšený darwinizmus", kde namiesto prirodzeného výberu si dosadili vôľu Boha.
No tak v skratke.
Do darwinovej teórie boli všetci Kresacionisti a nikto nebral obrazne Adama a Evu. Ešte aj v dnešnej dobe nájdeš ľudí (väčšinou babky a dekovia), ktorí ti povedia, že Boh nás priamo stvoril atď...
ale áno, verím