no obmedzme obidvoch povedzme ze jeden pomaha Somalskej dedine nakazenej Aidsom, a nikto tam nema jedlo, zatial co Superman pomaha New Yorku, Metropolisu ci komu
co maju Africania z toho ked im nosime jedlo? Oni sami sa musia naucit pestovat,resp .produkovat potraviny..dokedy este ich budeme stale zasobovat...jasne je tam chudoba,treba im pomoct.respect ale nie donekonecna,musime ich naucit postavit sa na vlastne nohy,takze som za toho Supermana.
No tak ale to nie je o tom ich "naucit", ved ludia vedeli pestovat plodiny este skor ako vedeli beton na pyramidy miesat... A nemyslel som liek na AIDS, ale zlepsit podmienky, napr. kazdeho uzavriet do vakuoveho stanu nech sa nenakazi nejakou chorobou kedze AIDS je o strate imunity .
A Batman by nemal sancu vyhrat proti Supermanovi, tak som ho rovno vynechal...
Bohse ludia a z coho budu robit na pusti roztek? A salamu? Ti chudaci maju par koz pre jeden cely kmen, vyuzivaju ich hlavne na mlieko a syr a take nieco ze salama nepoznaju..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ok a co tato situacia... superman je obmedzeny iba na jedno mesto
A Batman by nemal sancu vyhrat proti Supermanovi, tak som ho rovno vynechal...