Prečo je pre nás život tak nepochopiteľný a len ťažko zvládame životné skúšky.Rozchody, hádky, nedorozumenia, stres, aj školské povinnosti, rodina.Ale ako zvládnuť to?
Ake problemy teraz riešite?
jooj problemy,tazke to je na riesenie ale ja teraz ako dobre nic nemusis riesit,mna teraz problemy obchadzaju a dufam ze to aj dlhsie tak ostane aspon do vianoc
pre mna je prvorada skola...problemy si musim riesit sam, kedze chodim na vysoku a tam sa mi nikto nebude "strkat do zadku"...ale tak nehovorim ze obcas si nevypytam testy od spoluziacky alebo si neporadime navzajom...
co sa tyka vztahov tie neriesim, vobec sa necitim zrely na vazne vztahy a s pubertalnych som uz vyrastal...treba si uzivat pokial som este mlady...
a v rodine momentalne nemame nijake problemy(ale isti ludia sa s nami nebavia za to ze ja a sestra chodime obaja na vysku na denne studium)...starame sa hlavne o zveladovanie domu...
momentalne su mojim "problemom" pisanie seminarnych prac a hladanie si skolitela na bakalarku...
niekedy je zivot fakt tazky, niekedy az tak, ze si uz myslite, ze by bolo lepsie sa vobec nenarodit...no drzim sa hesla: ak beries ohlad na druhych, si neskutocny hajzel sam k sebe...cize snazim sa robit veci tak aby bolo mne dobre...inac sa to neda
ja mam dost velke depky...a trapi ma samota...lenze ked tak nad sebou rozmyslam, tak mam niekedy az vycitky za to, ze mam depresie, lebo ja vobec nemam ozajstne problemy...mam kde spat, mam co jest...co maju povedat ludia na ulici? alebo rodic, co nema peniaze aby uzivil svoje deti...ak ste videli film Stastie na dosah s Will Smithom, tak to co prezival on, tak to su skutocne problemy...
Ono je relativne este aj co pre koho slovo problem znamena.Niekto hovori problemu to ze si rano nestihol vlasy vyzehlit/nagelovat a niekto aj v mladom veku musi riesit problemy o ktorych sa casto ani dospelim ani len nezda.Treba sa naucit separovat problem od "problemu" a neriesit neriesitelne lebo si tym zbytocne sami zle robime....o mojom probleme nerada hovorim lebo (ako sa v jednej pesnicke spieva) i don´t want people to feel sorry for me, that´s why I say I´m good.vo vsetkom treba hladat to dobre
no neviem preco by som sa mal tak trapit takymi somarinamy ako su problemy. kazdy ma problemy a niekto ich vie rieisit hravo a niekto ma s tym zasa neuveritelne problemy. Kazd je iny. Nevravim, ze ja viem problemy riesit hravo, ale zeby som sa nimi dako moc zapodieval a este lepsie, trapil sa nimi. zatial som problemy vyriesil vzdy. A nikdy ich nehadzem za hlavu. Lebo sa to aj tak raz vrati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
co sa tyka vztahov tie neriesim, vobec sa necitim zrely na vazne vztahy a s pubertalnych som uz vyrastal...treba si uzivat pokial som este mlady...
a v rodine momentalne nemame nijake problemy(ale isti ludia sa s nami nebavia za to ze ja a sestra chodime obaja na vysku na denne studium)...starame sa hlavne o zveladovanie domu...
momentalne su mojim "problemom" pisanie seminarnych prac a hladanie si skolitela na bakalarku...
za uplynule dva mesiace som sa toho tooolko naucila...