SCOTLAND (ale tam som ešte nebola), ENGLAND a miesta kde je more, ale je príliš zima na to, aby sa v ňom dalo normálne kúpať. Lebo radšej sa na more kukám jak sa v ňom kúpem.
vzdy som zavidel hviezdam s niekolkomilionovym učtom ked si môžu kupit ostrov.Johny Deep má ostrov Lily Rose,Mell Gibson ,Leonardo Di Caprio,Eddie Murphy ...vsetci maju nejaky ostrov.Smejem sa -nie som naivný netužim po tom ale mam taky sen ktorý je uskutočnitelny - je to tyzdenny pobyt na Vtacom ostrove,Prosím ale určite nie ten na oravskej priehrade ...smejem sa xixi
Tento ostrov sa nachadza na Seychelských ostrovoch a vygooglite ho ked tam zadate -BIRD ISLAND.Je to taky smiesne maly a vela z jeho plochy zabera pristavacia plocha ---ale iba pre mensie vrtulove lietadla ,Problemom je že navštevnosť a počet ludi je regulovany - neda sa len tak prist- treba to dopredu odkomunikovat .Panenská modra farba vody je uzasna ,potapanie,velke korytnacky karety sa premavaju pred vami a nehovorim o hyperkvantach papagajov ktore su vsade- na stromoch ,pod stromami prosto uplne vsade a nie su plache lebo nepoznaju strach z cloveka,Na ostrove su ekologicke hotely v style chata .Nuž môžte ma pozvať
@ericca no, krátku chvíľu sme sa rozprávali na tom koncerte. Minulý rok som bol s Pasťom v Nepále, tento rok sa chystáme tiež do Gruzínska (rovnako v septembri), a potom stopom cez Arménsko do Iránu... nejaké tri mesiace plánujeme cestovať...hádam ti spomínal možno budeme letieť aj spolu nakoniec, ak to teda nechcete prestopovať samozrejme
Všade kde máš pláž, cocktaily a kvalitnú hudbu a samozrejme poriadne postavy.
Asi Španielsko, Taliansko, Francúzsko, Chorvátsko. Ale, asi najväčšia srdcovka Španielsko - Ibiza, tam chcem byť teraz hneď! A Taliansko je pekné, talianky mňami.
@openmindedfreak Jáj, jasné, viem Fíha, skvelá cesta to, že až do Iránu, to mi nespomínal myslím.
Do toho Gruzínska by som išla s vami. Ja som mala pôvodne v pláne do Turecka stopom a odtiaľ letecky, to sa dá za lacno. Ale ak by boli dobré ceny leteniek, tak kľudne aj celú cestu.
Však hadám sa ešte niekde stretneme a dohodneme
@ericca no samozrejme ešte záleží, ako sa tam bude vyvíjať politická/vojenská situácia, dosť sa začali hasiť Kurdi s Turkami a tie hraničné oblasti sú celkom dosť o hubu, naviac sa chce vojensky zapojiť aj Saudská Arábia. Aj Arménsko začína byť trošku problém. Do Turecka neodporúča ani ministerstvo zahraničných vecí cestovať momentálne, ak sa to dovtedy nezlepší, ale naopak sa budú tie konflikty na turecko-sýrskej hranici vyostrovať, tak by som Pasťovi narvrhol radšej Indiu.
tazko takto povedat kedze som skoro nikde realne nebol paci sa mi Barcelona lebo futbal lebo teplo lebo krasne mesto no nebol som tam ani asi nikdy nebudem takze to su len moje domnienky ze by sa mi tam pacilo ale asi ano no a Cesko mam celkovo rad taka lepsia kultura alebo ako to nazvat ako u nas tam je hlavne o senky mi ide
@openmindedfreak Samozrejme, tiež dúfam, že sa to nejak zlepší a bude možné tam ísť. Ale uvidíme no... Tiež letecky ? .. Do Indie by som tiež raz chcela ísť. V podstate ma celkovo teraz dosť láka východ, lebo západnú Európu mám už dosť prestopovanú.
@ericca tak do Indie sa musí ísť minimálne cez Pakistán a tam by som stopa veru neriskoval, aj keď sú aj takí ľudia asi momentálne s Irákom najnebezpečnejšia krajina...takže určite letecky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a tiez ako @1 , plaze.. mat tak domcek na nejakej odlahlej
Potom Írsko, samozrejme.
No a ešte Afganistan/Sýria, ale to len kvôli tomu že ma fascinuje vojenská tematika.
A Gruzínsko
Aj Kanada a Aljaška, ale tam som ešte nebola.
Strasne sa mi paci v australii (som tu teraz) a taktiez ma ocarili spojene arabske emiraty
sibír , tibet, schwarzwald
z tých exotických zas velkonočný ostrov, amazonský prales a karibik
nezomriem kým tam nepôjdem
krajina je moja srdcovka.
v krajine som vo svojom živle.
potrebujem krajinu.
A ty si kto ?
A samozrejme Slovensko
Tento ostrov sa nachadza na Seychelských ostrovoch a vygooglite ho ked tam zadate -BIRD ISLAND.Je to taky smiesne maly a vela z jeho plochy zabera pristavacia plocha ---ale iba pre mensie vrtulove lietadla ,Problemom je že navštevnosť a počet ludi je regulovany - neda sa len tak prist- treba to dopredu odkomunikovat .Panenská modra farba vody je uzasna ,potapanie,velke korytnacky karety sa premavaju pred vami a nehovorim o hyperkvantach papagajov ktore su vsade- na stromoch ,pod stromami prosto uplne vsade a nie su plache lebo nepoznaju strach z cloveka,Na ostrove su ekologicke hotely v style chata .Nuž môžte ma pozvať
ale paci sa mi aj Skotsko, Francuzsko a Svajciarsko
no a neodmietla by som pozvanie do Japonska
Asi Španielsko, Taliansko, Francúzsko, Chorvátsko. Ale, asi najväčšia srdcovka Španielsko - Ibiza, tam chcem byť teraz hneď! A Taliansko je pekné, talianky mňami.
Tam kam chcem ist- Vietnam,Novy Zeland.
Na svadobnu cestu tam chceme s frjrm ist
Do toho Gruzínska by som išla s vami. Ja som mala pôvodne v pláne do Turecka stopom a odtiaľ letecky, to sa dá za lacno. Ale ak by boli dobré ceny leteniek, tak kľudne aj celú cestu.
Však hadám sa ešte niekde stretneme a dohodneme