16 typov osobností. Ktorý z popisov na vás pasuje najviac? Ak je ich viac, napíš v komente ďalšie.
Toto je voľný preklad a výňatok stránky opisujúcej osobnosti.
Aktivista-priateľský, prispôsobivý, oddaný, netrpezlivý, riskuje, neuznáva zákony
Dozorca-energický, citlivý, zásadový, samostatný, dokončuje, čo začne o samote
Hostiteľ-citlivý, zaujíma sa o cudzie pocity, rád rieši cudzie problémy, nemá rád samotu
Idealista-tichý, oddaný, prispôsobivý, zdržanlivý, zaujíma sa o pomoc druhým a ich chápaniu
Inšpirátor-tvorivý, zásadový, prispôsobivý, zaujíma sa o novinky
Mechanik-tichý, odmeraný, zásadový, zaujíma sa o šport a riešenie problémov
Mysliteľ-tichý, odmeraný, samostatný, tvorivý, zaujíma sa o teórie a ich chápanie, učenie a logiku
Ochranca-praktický, usporiadaný, cieľavedomý, oddaný, tvrdo pracujúci, vodca, uznáva tradície, neuznáva teórie a abstrakcie
Opatrovateľ-dobrosrdečný, zodpovedný, zaujíma sa o druhých, bezpečie a tradície
Umelec-seriózny, tichý, citlivý, dobrosrdečný, oddaný, prispôsobivý, tvorivý, uznáva krásu, neuznáva rozpory a nechce byť vodcom
Vedec-samostatný, tvorivý, vodca, zaujíma sa o riešenie problémov a učenie, má vysoké očakávania od seba a druhých
Vizionár-tvorivý, zaujíma sa o novinky a riešenie problémov, vyjadruje sa opatrne, vyhľadáva spoločnosť
Vodca-zodpovedný, trpezlivý, usporiadaný, vodca, vyjadruje sa opatrne, rieši problémy, vyhľadáva spoločnosť, zaujíma sa o učenie
Vychovávateľ-tichý, dobrosrdečný, praktický, zaujíma sa o cudzie záujmy, pocity, bezpečie, tradície
Vykonávateľ-seriózny, tichý, zodpovedný, pokojný, usporiadaný, tvrdo pracujúci, zaujíma sa o bezpečie, podporu tradícií
Zabávač-výrazný, rozumný, praktický, zaujíma sa o spoločnosť a zábavu, neuznáva teórie a riešenie problémov
V tom teste mediator infp - t a uz aj inde mi tak vyslo a myslim, ze je to to najhorsie, bezvyznamny idiot ale u inych to vnimam skor ako nieco etericke a nobl
@nats Tie názvy sú zrejme všade iné, oficiálne pravdepodobne budú len skratky.
Každopádne 2 roky dozadu som bol INFJ, teraz mi to vyšlo, že som INFP.
Moc ťa nepoznám, ale myslím, že umelec by ti celkom sedel. : )
Je tam dosť veľa, s prepáčením, somarín. Napr. že "vychovávateľ" - tichý. Pritom jeho hlavným pracovným nástrojom je jazyk. Tichý vychovávateľ je ideálny len z hľadiska detí/chovancov. Nie však z hľadiska toho čo potrebujú pre život. A podobne.
Preložil som to voľne, veľa z toho boli v origináli somariny a veľa vlastností sa opakovalo, hej a je to všetko pozitívny opis. Dva typy sa mi dokonca zdajú rovnaké podľa opisu. Ide práve o to, že každý sa asi vidí vo viacerých, našiel som k tomu aj obšírnejší popis, ale ten sa mi nechce čítať, presedel by som pri tom celý deň.
Osobne sa vidím ako idealista-umelec-vykonávateľ.
Z testu mi vyšlo Dobrodruh - ISFP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Toto je voľný preklad a výňatok stránky opisujúcej osobnosti.
Aktivista-priateľský, prispôsobivý, oddaný, netrpezlivý, riskuje, neuznáva zákony
Dozorca-energický, citlivý, zásadový, samostatný, dokončuje, čo začne o samote
Hostiteľ-citlivý, zaujíma sa o cudzie pocity, rád rieši cudzie problémy, nemá rád samotu
Idealista-tichý, oddaný, prispôsobivý, zdržanlivý, zaujíma sa o pomoc druhým a ich chápaniu
Inšpirátor-tvorivý, zásadový, prispôsobivý, zaujíma sa o novinky
Mechanik-tichý, odmeraný, zásadový, zaujíma sa o šport a riešenie problémov
Mysliteľ-tichý, odmeraný, samostatný, tvorivý, zaujíma sa o teórie a ich chápanie, učenie a logiku
Ochranca-praktický, usporiadaný, cieľavedomý, oddaný, tvrdo pracujúci, vodca, uznáva tradície, neuznáva teórie a abstrakcie
Opatrovateľ-dobrosrdečný, zodpovedný, zaujíma sa o druhých, bezpečie a tradície
Umelec-seriózny, tichý, citlivý, dobrosrdečný, oddaný, prispôsobivý, tvorivý, uznáva krásu, neuznáva rozpory a nechce byť vodcom
Vedec-samostatný, tvorivý, vodca, zaujíma sa o riešenie problémov a učenie, má vysoké očakávania od seba a druhých
Vizionár-tvorivý, zaujíma sa o novinky a riešenie problémov, vyjadruje sa opatrne, vyhľadáva spoločnosť
Vodca-zodpovedný, trpezlivý, usporiadaný, vodca, vyjadruje sa opatrne, rieši problémy, vyhľadáva spoločnosť, zaujíma sa o učenie
Vychovávateľ-tichý, dobrosrdečný, praktický, zaujíma sa o cudzie záujmy, pocity, bezpečie, tradície
Vykonávateľ-seriózny, tichý, zodpovedný, pokojný, usporiadaný, tvrdo pracujúci, zaujíma sa o bezpečie, podporu tradícií
Zabávač-výrazný, rozumný, praktický, zaujíma sa o spoločnosť a zábavu, neuznáva teórie a riešenie problémov
Každopádne 2 roky dozadu som bol INFJ, teraz mi to vyšlo, že som INFP.
Moc ťa nepoznám, ale myslím, že umelec by ti celkom sedel. : )
ale to je stále silno nepresné.
ak sa bavíme o tých kvadrantových, tak podľa nálady mi vychádzajú na striedačku dve INFP/INTP.
Osobne sa vidím ako idealista-umelec-vykonávateľ.
Z testu mi vyšlo Dobrodruh - ISFP.