A u mňa asi keď som so srdcom v nohaviciach jednému človeku napísala po dvoch dňoch písania si cez net, že "stretnime sa" a na otázku "kedy?" som odpovedala: "zajtra!"
@16@kolivideam - že škola je v Bruseli, ale nemusím tam chodiť, môžem byť v Luxe, mám indiv. plán, termín skúšok si stanovím sám podľa toho, ako hrávam, škola mi prispieva na cestovné na SK... proste paráda...
Kečupovanie lavičiek a chodníkov po ceste na stanicu
Hranie na detskej gitarke(bola som opitá xD), predstavovanie svojho "imaginárneho kamaráta" zástupcovi(čo je najprísnejší učiteľ na škole a ja už dávnejšie som na jeho "čiernej listine" ) Balenie nášho informatikára ...
Najšialenejšie bolo asi keď som sa na školskom výlete rozhodla opitá počas búrky zliezť po kábli ktorý bol pri balkóne zo štvrtého poschodia o poschodie nižšie, keďže nás (dievčatá) zamkli na izbách.... tak som s nimi vydrbala .... hej, skoro som spadla, pretože sa fajne šmýkalo a mala som v sebe asi pol litra vodky... bože...
buď to, že som sa vykotila lietadlom do preč, alebo to, že si dokážem pamätať toľko alternatívnych výpovedí a pritom zariadiť, aby si to dotyční navzájom nevyrozprávali a nedošli k reálnej forme príbehu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Alebo ked som zletel na lyziach z obrovskej skaly, a skoro som sa po...
Alebo ked som hral s kapelou na stuzkovej, a spieval som pesnicku, a trosku som jej zmenil text ktory vyznel dost smiesne / perverzne
Alebo ked som isiel s priatelkou do Auparku, ona zbehla na vecko, dosla naspät, pobozkal som ju, a povedl jej, ze mi chybala :p
A u mňa asi keď som so srdcom v nohaviciach jednému človeku napísala po dvoch dňoch písania si cez net, že "stretnime sa" a na otázku "kedy?" som odpovedala: "zajtra!"
ale je to fajn život
Hranie na detskej gitarke(bola som opitá xD), predstavovanie svojho "imaginárneho kamaráta" zástupcovi(čo je najprísnejší učiteľ na škole a ja už dávnejšie som na jeho "čiernej listine" ) Balenie nášho informatikára ...
Najšialenejšie bolo asi keď som sa na školskom výlete rozhodla opitá počas búrky zliezť po kábli ktorý bol pri balkóne zo štvrtého poschodia o poschodie nižšie, keďže nás (dievčatá) zamkli na izbách.... tak som s nimi vydrbala .... hej, skoro som spadla, pretože sa fajne šmýkalo a mala som v sebe asi pol litra vodky... bože...
vozili sme sa s kamarátmi v nákupných tescových vozíkoch po vonku v noci a skákali sme do snehu!!! bolo to šialené a parádne!!!!!