Samozrejme US. Army... USA znovu chcú aj teraz zaútočiť na Irak a Sýriu! Kvôli IS, no myslím ze to nebude náhoda, ze teraz keď USA mali odísť z Iraku tak tam začali vystrájat islamisti... A samozrejme budú ako vždy skôr obsadzovať ropné polia jak základne IS.... Ostatné armady spravili oproti U.S. Army len také mini podvodiki, napr. Wehrmatch bol krutý, ale bol tu pár rokov, USA desaťročia terorizuju svet a trhaju zaživa v Iraku deti pod 10. Rokov
Inak k téme .. väčšinu zásahov Americkej armády ja osobne považujem za nelegitímnu a nesúhlasím s tým aby US robili svetového policajta preto som dal tú možnosť čo som dal.
@majo16 nechce sa mi to hľadať, bolo to video na YT ktoré v USA zakázali dokonca, šli na obrnených vozudlach burali civilné auta na cestách, prišli do dediny začali strieľať na ľudí a 2 dievčatá co mohli mať tak 7-8 rokov postrelili a rozpolili na 2 časti!
@h8r pretože som nezahlasoval za CA omg, keby nebolo červenej armády tak by tvoja babka skoncila v plynovej komore, teda pokiaľ bola slovanka... A ty by si ani nebol... Uz len toto robí z CA o polovicu menej zlú army...
@puco90 Takmer možno súhlasiť s Churchillom, ktorý po vojne správne podotkol, že "I'm afraid we butchered the wrong pig." ("Obávam sa, že sme zakalili zlú sviňu.")
A jemu hádam lásku k Hitlerovi skutočne vyčítať nemožno.
@ps102 ak máš IQ aspoň 90 tak ti určite došlo ze tým wehrmacht myslím celkovo nemecku armádu... @h8r 50 miliónov počas odporu, 250 miliónov keby vládli po celom svete by uz nebol žiadny problém omg..
@warhawk asi stale nechapes ze tych tazkych zlocinov sa nedopustal Wehrmacht (nemecka armada) ale SS - co boli elitne jednotky nacistickej strany, ktore nespadali pod armadu.
@madtwatterphd@21 neviem či si tak jebnutý, že nechápes, že tým Wehrmacht myslím celu armádu, proste celé nacistické Nemecko, tak ako 90% iných ludí...
Ci ty si pod slovom Wehrmacht nepredstavis nacistické Nemecko.. ? @onetouch ten svetový policajt je jediný stát na svete kroý za posledných 20 rokov vyvolal vojnu.....
@warhawk 90% inych ludi pozna rozdiel medzi Wehrmachtom a SS, nakolko sa to uci na zakladnych skolach.
Este raz Wehrmacht neni nacisticke nemecko, ale armada nacistickeho nemecka. Vojnovych zlocinov sa dopustali jednotky SS, ktore nemali nic spolocne s nemeckou armadou ani statom... SS boli "sukromne" bojove jednotky, ktore si vytvorila priamo nacisticka strana.
@method jj videl som videa ako sa cez ww2 ozrati japonski vojaci "odbavovali" na cinanoch. Napriklad nechali ich vykopat hrob a potom ich tam zaziva pochovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak k téme .. väčšinu zásahov Americkej armády ja osobne považujem za nelegitímnu a nesúhlasím s tým aby US robili svetového policajta preto som dal tú možnosť čo som dal.
Komunistické kurvy v podobe Červenej armády a nacistické kurvy v podobe Wehrmachtu sú dve strany tej istej totalitnej mince.
a potom ju svist balil do folie...
Ale asi to myslel len v určitom časovom období....
A jemu hádam lásku k Hitlerovi skutočne vyčítať nemožno.
Wehrmacht horší od Japonskej armády. Pche...
Najprv si zisti rozdiel medzi Wehrmachtom, SS a ďalšími organizáciami...
@h8r 50 miliónov počas odporu, 250 miliónov keby vládli po celom svete by uz nebol žiadny problém omg..
btw, silno pochybujem, že od 2. svetovej amíci zabili viac ľudí ako komunistický režim...
Ci ty si pod slovom Wehrmacht nepredstavis nacistické Nemecko.. ?
@onetouch ten svetový policajt je jediný stát na svete kroý za posledných 20 rokov vyvolal vojnu.....
Este raz Wehrmacht neni nacisticke nemecko, ale armada nacistickeho nemecka. Vojnovych zlocinov sa dopustali jednotky SS, ktore nemali nic spolocne s nemeckou armadou ani statom... SS boli "sukromne" bojove jednotky, ktore si vytvorila priamo nacisticka strana.
PS: prosim nepiste mi ze toho mam plny net staci pouzit google a podobne.. chcem nieco "odporucit" od vas Vdaka