ja sice len ucho ale uz som zazila rozne operacie a rezanie skalpelom do roznych casti tela a tunelovanie ucha je dost hrozne, nie to este inej casti tela..
Nepáči sa mi ak má niekto obrovské tunely v ušiach... vyzerá to nechutne..také malé sú ešte vpohode ale väčšinou si ich robia 14 ročné dievčatká ktoré chcú byť "cool"
hmm, no neviem, nepride mi ani jedna z tych veci nejako velmi extremna... a hlavne nie v dobe v ktorej zijeme.. sak piercingy tetovania a tunely ma pomaly kazdy druhy clovek..
V týchto veciach som veľmi liberálna. Poznám človeka, ktorý má tunel v ušiach, v nose, poznám ľudí, ktorí sú viac-menej celí pokerovaní a vôbec mi to nepríde choré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(pre mňa)
ja sice len ucho ale uz som zazila rozne operacie a rezanie skalpelom do roznych casti tela a tunelovanie ucha je dost hrozne, nie to este inej casti tela..
prave si roztahujem druhu dierku, z niciho som to dnes dala na 3 mm a od bolesti sa mi tazko aj rozmysla
a k téme...najskôr by som sa priklonila k tunelom v inej časti tela..
Teda, ano, zalezi od mnozstva a od miesta.
Ale za extrem by som mohla povazovat scartattoo. To uz je jedno na akej velkej ploche a kde.