Vans je jedna z najstarsich sk8 znaciek Cize je aj vlemi kvalitne,takze boty VAns v pohode,Adio je tiez super DC Shoeco.USA je velmi znama a aj kvalitne ale na boty je lepsia asi Vans Ale v podstate v tom neni velky rozdiel Adidas a Puma klasika,Nike je tiez dobra,mikini a supravy,boty su super.A Diadora,tu nepoznam dobra tak neviem povedat.Ale neda sa povedat ktora je najlepsia,kazda je dobra na nieco ine,ale vsetky su kvalitne takze si staci vybrat podla ceny a vzhladu
Tak ako povedal(a) small_angel, záleží na tom, na čo to chceš. Športové značky by som odporúčil Adidas, Niké, Diadora, Atak, Hi-tec, Puma. Medzi bežnou obuvou mám najlepšie skúsenosti s Pumou a Adidasom.
ja vacsinou kupujem adidas, nike alebo lacoste, ale to nezavisi ani tak od znacky ako sor od toho co sa mi vtedy paci a u topanok aj od toho ci maju moju velkost(aj napriek vyske mam velmi velke chodidla)
podla mna ked si kupite hociaku vec od adidasu, alebo nike tak je to najlepsie riesenie, a maju aj najvacsi vyber . takeze vans a converse a adio, su obmedzene len na jeden styl taze tak.
...fu,fakt tema na filozofovanie inak ...milujem swoje DC-cka a od Adidasu by som w Superstaroch aj spawala...co sa tyka oblecenia thak Nike ma dizajnowo zaujimawe kolekcie...ale na znacky si nepotrpim,wiackrat som mala moznost widiet ze nieco wsetko znackowe je aj pekne
tak ja sa uz tak pol roka asi chystam kupit VANS boty aale cakam kym sa mi rozpadnu moje superstary zatial som s nimi spokojna su to uz moje druhe v poradi...ale musim povedat ze nie su superstary ako superstary tie prve sommala z anglicka a vydrzali mi 4 roky aaa tie co mam teraz mam ani nie rok aa uz fakt kazdu chvilu cakam ze sa rozpadnu...a ta chujovina adicolor je najväcsia blbost na svete...tie pasiky tam popukaju a potom sa nedaju vybrat...................a s5 k tym znackam ...DC, Element, Adio, Etnies aleee zas netreba zabudat na stare dobre Nike ale iba prave z ciny ziadne ukrajinske shity
preco tu kazdy spomina iba sk8tacke znacky? to uz vam ludia nieje trapne, aby vsetci nosili to iste. ja ked vidim skate tenisky, tak grcam, to si mozem aj zehlicky obut na nohu
znackove veci su dobre pre prvakov na zakladke, aby sa mohli chvalit co im tato kupil.. inak dosta nanic. minule si spoluziak kupil znackovu teplakovu supravu za nejakych 10 ci 15 000 sk a vyzera to ako pyzamo.
Znacky su pre snobov a zufalcov, ktori sa nevedia presadit inak, ako tym, ze sa nahodia do reklamnych produktov a nechaju sa ovisackovat.
Osobne uznavam nazor, ze ak je to pekne, kvalitne a splna to ucel, tak je jedno, ake logo na to nasili. Tak ci tak to siju tie iste Cinske, Vietnamske, Kambodzske alebo Indicke deti. Akurat "znackove" firmy si za to nechaju zaplatit.
Inu filozofiu mam pri veciach, ktore maju nieco vydrzat a sluzit na "pracovne" ucely. Boty Asolo, handry z eVentu a batoh zasadne iba, ak to obsahuje Corduru...
.. .aaach tak to mate faakt dost velky problem.. .ide o krasu.. .to moze vyrobit aj 9rocne podvyzivene decko z pekingu.. .hrozne,kazdy sa rozdeluje podla znaciek.. .
Axelsvk: nuz a kvalitne veci su na 99% tie znackove... Za kvalitu sa totiz plati a radsej si kupim jedny tenisky/tricko/nohavice/bundu od neviemkho za X tisic ako u cina za 200 a budem to kupovat kazdy tyzden.
Bohuzial to neplati aj naopak. Botasky Nike som mal 3x - vydrzali dokopy pol roka. Bud som polamal podrazku alebo povolilo sitie. Tricko z Adidasu som zbavil farby pocas letnej burky. A dostal som sa aj k sustakom - jedna nohavica bola o 3cm dlhsia Nastastie sa mi cosi nezdalo uz v predajni a tak ostali na vesiaku.
Modne handry xa X tisic maju jednu velku nevyhodu - o pol roka budu nemoderne a deti ti oznamia, ze chcu nieco nove, lebo toto sa uz vraj nenosi...
aj ked nehoworim ze nike,adidas puma atd. su zle ale ked si zoberiete tu hhpoerku modu thak neni co dodat a oblecenie....thak billabong, DC, fishbone,Adidas, nike....mno setko co sa mi w tej xvili paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
inak nosim stale superstary, aj ked viem ze sa do pol roka rozdrbu na sracku
ale vcera som si kupil K-SWISS, tak uvidim, co vydrzia tie
Tricka: Atticus, Famous Stars & Straps
boty: tak bud kanady alebo dr martens
tricka a pod: adidas, nike, 5.11 tactical (strasne drahe) a kopa inych veci
..neznasam superstary bo mam sirsiu nohu a oni su dost uzke ..aaa kupit som si ich ani w ziwote neplanowala ..
..oblecenie.je mi to tri..nech to dobre wyzera ..co aj wiem Fishbone je dobre. .
STEEL/CULT/DR.MARTENS- stylove a viacucelne napr. dobre sa snimi slape po hip hoperoch a nackoch..
alebo v poraaadnom kotli na koncerte clowek nema problem, ale zase bezat v nich pred niekym je dost o hubu..
a mikiny trika?? reklamny textil is da best..
a vobec naco su znacky? ved to je trapne...
Osobne uznavam nazor, ze ak je to pekne, kvalitne a splna to ucel, tak je jedno, ake logo na to nasili. Tak ci tak to siju tie iste Cinske, Vietnamske, Kambodzske alebo Indicke deti. Akurat "znackove" firmy si za to nechaju zaplatit.
Inu filozofiu mam pri veciach, ktore maju nieco vydrzat a sluzit na "pracovne" ucely. Boty Asolo, handry z eVentu a batoh zasadne iba, ak to obsahuje Corduru...
Bohuzial to neplati aj naopak. Botasky Nike som mal 3x - vydrzali dokopy pol roka. Bud som polamal podrazku alebo povolilo sitie. Tricko z Adidasu som zbavil farby pocas letnej burky. A dostal som sa aj k sustakom - jedna nohavica bola o 3cm dlhsia Nastastie sa mi cosi nezdalo uz v predajni a tak ostali na vesiaku.
Modne handry xa X tisic maju jednu velku nevyhodu - o pol roka budu nemoderne a deti ti oznamia, ze chcu nieco nove, lebo toto sa uz vraj nenosi...
aj ked nehoworim ze nike,adidas puma atd. su zle ale ked si zoberiete tu hhpoerku modu thak neni co dodat a oblecenie....thak billabong, DC, fishbone,Adidas, nike....mno setko co sa mi w tej xvili paci