Neviem, ale dochádzam na to že Nokia, Sonny Ericson a HLAVNE Lg sú shity !!!! nehorázné jebnuté mobily :/ Nokia je behom roka v úplnej prdeli, Ericsony maju tendenciu sa zasekávať, to som ich už pár mala a Lg je postihnutý od narodenia!
Na nokie mam smolu,raz som kupil bola tam vada,reklamoval som vratili peniaze,potom som znova kúpil nokiu a a po roku sa mi začať kaziť displej,a potom aj foták sa dosral(ked som niečo odfotil bola na displeji malá čierna skrvna)
Sony Ericssony sú s prepáčením piče! Všetky tieto nové sa úplne serú. Ja mám w910i a stále sa reštartuje a teraz pred mesiacom si kúpil kamoš Sony Ericsson Elm a už mu nejdú spúšťať aplikácie.. Ako teraz som si chcel ísť kúpiť SE xperia X10 ale serem na to. Ešte sa mi to zachvílu pokazí a zbytočne vyhodené peniaze. Prechádzam na iPhone, ten je v približne rovnakej cenu ako X10-tka
HTCnadmobil, Nokia . . . zatial ma nesklamal ani jeden kus z tychto znaciek a to som ich uz mal 100vky. Nokie mam v oblube dodnes. HTC momentalne nevlastnim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
No a táto téma tu už bola x krát.(ach)
@katuskqa81 iPrd vyrába Apple