kebyze ta dazdovka pod zemou trpi tak uz by ani nezila...nejsom bezcitna,ale nie je mi luto ani jedneho konkretneho zvierata,mam dost svojich problemov aby som sa zaoberala este aj zvieratami
Myslím,že ZOO je kúsok "lepšie" než cirkus lebo v Zoo sú často aj zvieratá,ktoré by inak utratili alebo by skrátka nemali kam inam íst,napr. medvede, ale i vtáky,ked nájdu nejaké vzácne druhy čo by u nás neprežili a skrátka volne u nás žit nemožu... Na cirkus neviem napísat jedno pekné slovo,je to absolútne nezmyselná a nehumánna "zábavka".
podla mna ....najviac ubohe zveri su hady (ludia ich zabijaju lebo sa ich boja.....potom ich stiahnu z koze a niekto ho bude mat na kabelke alebo botach......)
Mne sa nepáči celá tá záležitosť s "ťuťuli-muťuli milučkými psíkmi na ozdobu" ako tá čivava Paris Hilton, tie psy potom už celkom stratia štatút zviera a namiesto toho tu máme maňušky v kabátoch drahších ako odev chudobnejšej rodiny dohromady. Luxusný život? A? Zviera podľa mňa potrebuje skôr také veci ako je výbeh a nejaká tá osobná sloboda...
no z tychto moznosti by som povedala tn cirkus....ale aj tak najvecie chudata zvierata su tie ktore ti hajzli stiahnu z koze niekedy dokonca za ziva a zarabaju na tom.... drahe kozuchy a koberceky a tak.... na sr napriklad kozkari co kradnu psov....a pozrite sa na medvede, tigre, norky,male tulenceky.... vsetky tie zvierata zomru len preto aby si hajzel clovek mohol obliect drahy kozuch a tak podobne.... : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov