holubica je znakom slobody a europa sa v podstate sklada zo slobodnych demokratickych ( konstitucne monarchie vynechajme) statov.. takze podla mna preto..
@3 aj panna je cista a biela a pak si zasexuje a uz nie je..... blby dovod holubice... a inak holubica nemusi byt len biela si myslis ze v meste co beha su vsetko holuby a ani jedna holubica ?!
Býk - to je také sedliacko - toreádorské ...
Holubica - mohlo by byť, však to je nejaký symbol mieru či čoho ne?
Lev - kráľ zvierat, podľa mňa by to bol dobrý symbol
Sova - ...
Vlk - neeee to mi evokuje červenú čiapočku
Korytnačka - z detskej rozprávky
Jednorožec - detto
Kôň - neznášam kone
Včely - nekomentujem...ale mohlo by byť 12 včiel akože namiesto tých 12 hviezdičiek (je ich 12 či viac? to je pas ale chapete)...
Podla mna sova, zviera a symbol greckej bohyne mudrosti Pallas Ateny. Predsa sa za nieco viac uz povazovala v starovekom Grecku z kadial sa vzdelanie presunulo do celej europy. Tak preco nie sova...
K jednorožcovi mám veľmi osobný vzťah, lenže si nemyslím, že by mal byť symbolom Európy, nemá to nejaký hlbší súvis.
A holubica.. to je úplná sprostosť. Príliš ´´jednoznačné´´, nič originálne..(a navyše aj celkom pokrytecké)
Skôr nejaké ´´väčšie zviera´´, také, čo sa dokáže poriadne rozzúriť, keď ho niečo naštve.. A ešte by mohlo aj zdôrazňovať, že predsa len ide o ´´starý kontinent´´.
Ale koniec koncov.. netuším
koňa a leva by som hneď vylúčila, keďže ich pôvod je Severná Amerika a africké územia, no podľa logiky by to mal byť nejako všeobecne rozšírený typický európsky druh, najlepšie endemit, a o takom neviem, iba ak v konkrétnej krajine, čo zase nie je európa, takže...
jednorožec... si robia vtipy?... včela, to sme si mohli pred 90tym rokom dať... si dajme aj termitov..., býk... hm, to je turovité myslím, ázia, nesedí mi absolútne, holubica je v spojení s mierom, nie je európska, sova múdrosť, hoci sova je taký typický európsky obyvateľ, korytnačka mi nesedí, to je také pomalé zvieratko, vzhľadovo nevhodný adept, vlk sa koncetruje len do polovice európy, a je aj v Severnej Amerike... no ja neviem
vychádza mi to na všeobecne rozšírené choroby nosiace HOLUBY posraté
ale nie... myslím, že by to mohla byť pokojne sova, lebo korytnačky sa vyskytujú aj v iných krajinách, sova je number one animal of Europe... alebo by som dala nejaký plaz, to najskôr! áno, plaz... nejaký hád rozšírený zhora nadol pekne, alebo obojživelník... že by pekná ROSNIčKA zelená? žabkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
ja by som dal medveďa ale čo už...vlk je fajn, si zoberte, že Romula a Rema(vďaka nim údajne vznikol Rím) vychoval vlčica...a Eú, má čosi spoločné s Rímskou ríšou(rozlohu povedzme a spája Európu)...navyše by to bol pekný symbol a odkaz na minulosť
@6 keď už poučuješ o tom že holubica biela byť nemusí tak si aspoň uvedom, že to čo si trepol ty je ešte väčšia blbosť...kamzík?To by už jak vyzeralo... videl si niekedy v Anglicku behať kamzíka?Alebo v Maďarsku? A BTW kamzík žije aj v Rusku alebo napríklad v Gruzínsku a tie s EU nič nemajú Asi by to bolo dosť od veci
pre europu zviera?
hmm europania mi pridu ako divna rasa ..a pre mna je divne zviera..hmm..raja?
nie robim si picu...nepasuje mi nic z tohto...ale budem o tom rozmyslat
tak az teraz som si precitala ten clanok .ako blba
no..vyzera to tak ze henti papalasi hore vyssie sa uz rozhodli za nas ...vraj byk alebo holubica...
hej aj mne pride ako vhodnejsia varianta take velke zviera..cize k tomu bykovi by som sa priklonila
ale co ma dorazilo..ze krtko ..aalebo potkan..nie, opica ..opica by bola...asi odveci
sice ani ten vlk by nebil do oci
no pre mna ostava nambr vanom jedine zviera ...tiger..ale to sa nehodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Holubica - mohlo by byť, však to je nejaký symbol mieru či čoho ne?
Lev - kráľ zvierat, podľa mňa by to bol dobrý symbol
Sova - ...
Vlk - neeee to mi evokuje červenú čiapočku
Korytnačka - z detskej rozprávky
Jednorožec - detto
Kôň - neznášam kone
Včely - nekomentujem...ale mohlo by byť 12 včiel akože namiesto tých 12 hviezdičiek (je ich 12 či viac? to je pas ale chapete)...
A holubica.. to je úplná sprostosť. Príliš ´´jednoznačné´´, nič originálne..(a navyše aj celkom pokrytecké)
Skôr nejaké ´´väčšie zviera´´, také, čo sa dokáže poriadne rozzúriť, keď ho niečo naštve.. A ešte by mohlo aj zdôrazňovať, že predsa len ide o ´´starý kontinent´´.
Ale koniec koncov.. netuším
jednorožec... si robia vtipy?... včela, to sme si mohli pred 90tym rokom dať... si dajme aj termitov..., býk... hm, to je turovité myslím, ázia, nesedí mi absolútne, holubica je v spojení s mierom, nie je európska, sova múdrosť, hoci sova je taký typický európsky obyvateľ, korytnačka mi nesedí, to je také pomalé zvieratko, vzhľadovo nevhodný adept, vlk sa koncetruje len do polovice európy, a je aj v Severnej Amerike... no ja neviem
vychádza mi to na všeobecne rozšírené choroby nosiace HOLUBY posraté
ale nie... myslím, že by to mohla byť pokojne sova, lebo korytnačky sa vyskytujú aj v iných krajinách, sova je number one animal of Europe... alebo by som dala nejaký plaz, to najskôr! áno, plaz... nejaký hád rozšírený zhora nadol pekne, alebo obojživelník... že by pekná ROSNIčKA zelená? žabkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
1. mal ich na drapériách a zástavách napoleon.
2. sú symbolom potlačenia individuality na úkor celého úľa.
hmm europania mi pridu ako divna rasa ..a pre mna je divne zviera..hmm..raja?
nie robim si picu...nepasuje mi nic z tohto...ale budem o tom rozmyslat
no..vyzera to tak ze henti papalasi hore vyssie sa uz rozhodli za nas ...vraj byk alebo holubica...
hej aj mne pride ako vhodnejsia varianta take velke zviera..cize k tomu bykovi by som sa priklonila
ale co ma dorazilo..ze krtko ..aalebo potkan..nie, opica ..opica by bola...asi odveci
sice ani ten vlk by nebil do oci
no pre mna ostava nambr vanom jedine zviera ...tiger..ale to sa nehodi