Ja ešte stále niekde mám v albume všetky nálepky a kartičky pokémonov, aahhhh a malé Tokepi na baterky čo reaguje na zvuk a začne sa hýbať zo strany na stranu a hovorí "Toke Toke Tokepiiiii" a myslím, že ešte plyšový Tokepi mi ostal a ešte taký rúžový pokémon ale ten teraz neviem jak sa volal
@misfit44 okrem toho, ze ho milujem, je v prvych troch gymoch, kym sa vyskillujes najlepsia volba. Charmander moze byt sice silnejsi neskor, resp. od zaciatku, ale kedze vsetci maju svoje slabiny, tak ako starter je Bulbasaur naj. To hovorim ako clovek, ktory hral Pokemona vela a skusil vsetkych moznych starter pokemonov
Proste pre mna je Bulbasaur all the way, milujem ho od svojich 10 rokoch a navzdy budem, ani na sekundu by som pri tom vybere nezavahala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
toto je vzdy velmi heated konverzacia so vsetkymi chalanmi, ktori si vzdy vyberaju Charmandera
Proste pre mna je Bulbasaur all the way, milujem ho od svojich 10 rokoch a navzdy budem, ani na sekundu by som pri tom vybere nezavahala
@kakofonicka Ktorych pokemonov si hrala?
Nemám rada Pokemonov ako rozprávku + nepoznám mená Pokemonov. Stačí?