no s minulosťou hrať špás nie je... ale to by som isto využila... ale keď už niečo nastalo tak vedieť sa zneviditelniť a odneviditelniť môže byť dosť super (až na tie čachry machry s oblečením )
a ja som vždy chcela niečo ohromne nevyužitelné... ako lietať (jj lietať sa da ale kde by som lietala? jedine ybť nevidiňtelna lietať) alebo byť jak pyro v xmanovi proste s ohňm a taketo veci
a teleportacia by bola najsammega (raz som bola v dojme, že som sa vážne teleportovala som sa potom hodinu chulila v kute a snažila odteleportovať s5
Nadprirodzena sila? To myslis akoze fyzicka sila, alebo to mam brat ako nejaky sirokosiahlejsi parameter?...kazdopadne ak to ma byt iba ta "sila" tak to sa mi nezda moc uzitocne...
Zmenit minulost- hmm v mojom pripade tiez zbytocne- nepotrebujem menit svoju minulost a menit minulost v zmysle menit nejake svetove udalosti?... ee... radsej by som si vybral inu schopnost...
Zjavit sa v buducnosti- svoju buducnost poznat nechcem, chcem sa nechat prekvapit- nebavilo by ma tokeby som dopredu vedel co a ako.... alebo to myslis akoze za objavit niekde v dobe o par rokov, tak 4fun ze ake to tam bude? To mi pride tiez dost pochaba schopnost- k nicomu....
Citanie myslienok- tato schopnost by ma na prvy pohlad strasne lakala, ale som si isty ze by mi to casom prerastlo cez hlavu... asi by ma nic a nikto nebavil a preplo by mi z toho- takze vo vlastnom zaujme radsej nie.
Vediet komunikovat so zvieratami- Hh to by mohlo byt fakt srandovne, tuto schopnost by som celkomm uvital, hoci mi to nepride az take terno ako neviditelnost- v porovnani tychto dvoch urcite vyhrava neviditelnost- da sa lepsie vyuzit
Neviditelnost- z ponuky vyhrava. Mozem ju vyuzit roznymi sposobmi... ci uz pre zabavu, ale aj pre vyssie ciele. Tuto haluz by som bral najradsej!
Inak, mne sa zda celkom srandovna schopnost este vediet zastavit cas
neviditelnost, aby som mohla cestovat kam chcem. este ma lakala nadprirodzena sila, ale v podstate, naco by mi bola?
zvysok su blbosti... zmenit minulost znamena aj zmenit buducnost, v buducnosti fakt netusim, co by som robila... v citani myslienok som dobra aj bez toho a tiez neviem, ako by som to vyuzila, pripada mi to take zakerne obratit voci niekomu jeho myslienky... a komunikacia so zvieratami... no tie toho iste nataraju
Najlepsie vsetky, ťažko sa vyberá, ale z týchto som vybral Zmeniť Minulosť, lebo to je vlastne vsetko...
Mohol by som meniť minulosť ako chcem, napríklad tak aby kdosi zahrabal miliardu eur pod moj dom a vykopal by som, potom by som mohol zmeniť to aby sa ZSSR nerozpadol a doteraz by sme boli sťastný, zabránil by som americkým zákerným utokom na Vietnam, Líbyu, Irak, vsetko, zabránil by som židovské násilné vsunutie do Arabského sveta, pretvoril by som si svet tak ako chcem...
@34 Postaviť sa bokom u mňa platilo tak do puberty, dnes sa stačí obliecť do bledších farieb, nechať si rozpustené vlasy, dať si okuliare a málokto ma zaznamená Ak si ale výrazný typ, nie som si istá, či to zaberie
@tastig ako som spomínala, triedaci klobúk mi kládol otázky, aby ma mohol zaradiť do fakulty. takže ani narkoman, ani decko z nejakej hry (nehrám žiadne hry)
Teleportáciu, okrem toho cestovania v čase sa mi podarila už každá... Mentálna neviditeľnosť nie je nič ťažké, ľudia Vás vnímajú ako niekoho, keď som šiel okolo známych ani ma nespoznali, videli, že niekto idete okolo, ale nevedeli kto.
Neviditeľnosť spája vlastne tri dokopy..keď si neviditeľný, môžeš sa k niekomu nasockovať a počúvať, čiťa ohovárajú, ak áno, tak ako.. A nemusíš vedieť čítať myšlienky. Z toho by si sa časom zbláznil, keby všade okolo teba "vrieskali" myšlienky ostatných ľudí. Dozvedel by si sa všetko, aj to, čo by si nechcel. A život by časom už nebol taký záživný -žiadne prekvapenia, všetko nadšenie a prekvapenie by si musel hrať, žiadne tajomstvá, kg ktoré by si sa dozvedel po dlhom prosíkaní a neviem čoho ešte.
Načo by ti bola nadprirodzená sila? V živote by si ju využil možno trikrát.
Zmeniť minulosť? A to je na čo dobré? Čo bolo, to bolo. A všetko sa stalo pre nejaký DOBRÝ dôvod, len väčšina ľudí je zaslepená a nikdy to nevidia.
Ísť dobudúcnosti? A to má aký zmysel? Čo má byť, tak to sa stane. Tým, že si zmeníte kúsok blízkej budúcnosti, tým si dokašlete budúcnosť, ku ktorej ste sa už nedostali.
A komunikovať so zvieratami môže byť fajn, pokiaľ nie sú veľmi ukecané.
Neviditeľnosť - môžem niekoho počúvať a vedieť o čom hovorí, môžem si vziať veci zadarmo LOL a mám kino a všetky spoločenské akcie zadarmo :3 a robiť si čo chcem a byť si kde chcem, bez toho, aby ma niekto videl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a rozumieť zvieratám tiež
ani by som si nevedela vybrať
a idem sa už učiť do puče!!
a ja som vždy chcela niečo ohromne nevyužitelné... ako lietať (jj lietať sa da ale kde by som lietala? jedine ybť nevidiňtelna lietať) alebo byť jak pyro v xmanovi proste s ohňm a taketo veci
a teleportacia by bola najsammega (raz som bola v dojme, že som sa vážne teleportovala som sa potom hodinu chulila v kute a snažila odteleportovať s5
Zmenit minulost- hmm v mojom pripade tiez zbytocne- nepotrebujem menit svoju minulost a menit minulost v zmysle menit nejake svetove udalosti?... ee... radsej by som si vybral inu schopnost...
Zjavit sa v buducnosti- svoju buducnost poznat nechcem, chcem sa nechat prekvapit- nebavilo by ma tokeby som dopredu vedel co a ako.... alebo to myslis akoze za objavit niekde v dobe o par rokov, tak 4fun ze ake to tam bude? To mi pride tiez dost pochaba schopnost- k nicomu....
Citanie myslienok- tato schopnost by ma na prvy pohlad strasne lakala, ale som si isty ze by mi to casom prerastlo cez hlavu... asi by ma nic a nikto nebavil a preplo by mi z toho- takze vo vlastnom zaujme radsej nie.
Vediet komunikovat so zvieratami- Hh to by mohlo byt fakt srandovne, tuto schopnost by som celkomm uvital, hoci mi to nepride az take terno ako neviditelnost- v porovnani tychto dvoch urcite vyhrava neviditelnost- da sa lepsie vyuzit
Neviditelnost- z ponuky vyhrava. Mozem ju vyuzit roznymi sposobmi... ci uz pre zabavu, ale aj pre vyssie ciele. Tuto haluz by som bral najradsej!
Inak, mne sa zda celkom srandovna schopnost este vediet zastavit cas
zvysok su blbosti... zmenit minulost znamena aj zmenit buducnost, v buducnosti fakt netusim, co by som robila... v citani myslienok som dobra aj bez toho a tiez neviem, ako by som to vyuzila, pripada mi to take zakerne obratit voci niekomu jeho myslienky... a komunikacia so zvieratami... no tie toho iste nataraju
Mohol by som meniť minulosť ako chcem, napríklad tak aby kdosi zahrabal miliardu eur pod moj dom a vykopal by som, potom by som mohol zmeniť to aby sa ZSSR nerozpadol a doteraz by sme boli sťastný, zabránil by som americkým zákerným utokom na Vietnam, Líbyu, Irak, vsetko, zabránil by som židovské násilné vsunutie do Arabského sveta, pretvoril by som si svet tak ako chcem...
Načo by ti bola nadprirodzená sila? V živote by si ju využil možno trikrát.
Zmeniť minulosť? A to je na čo dobré? Čo bolo, to bolo. A všetko sa stalo pre nejaký DOBRÝ dôvod, len väčšina ľudí je zaslepená a nikdy to nevidia.
Ísť dobudúcnosti? A to má aký zmysel? Čo má byť, tak to sa stane. Tým, že si zmeníte kúsok blízkej budúcnosti, tým si dokašlete budúcnosť, ku ktorej ste sa už nedostali.
A komunikovať so zvieratami môže byť fajn, pokiaľ nie sú veľmi ukecané.