Mala som slovník » www.martinus.sk/?uItem=6677.... Lenže dosť som ho používala a celý sa mi rozpadol už pred niekoľkými rokmi. Síce používať sa dá, ale teraz idem na bilingválne gymnázium a zišiel by sa mi nový. Mám potom ešte » www.sirion.sk/kniha...
len teda neviem či chceš len AJ-SJ slovník..alebo môže byť aj čisto anglický ..ja mám čisto anglický slovník, je to Longman Exams dictionary ( » www.helpforenglish.cz/recenze/slovnik... ..a som s ním veľmi spokojná,je k tomu aj CD,čiže ten slovník môžeš mať aj v PC.
Ja mám tiež to hento modré hebedo, potom mám ten výkladový jak hovorí tuto @3 a ešte mám taký malý Lingea, tuším tento » www.martinus.sk/?uItem=54282... a to hentie dva AJ-SJ ani nepoužívam, všetko hľadám len na nete, akurát ten výkladový je dosť dobrý, ten si kúp.
vykladovy urcite cambridge alebo oxford, aj longman je fajn. prekladovy nemam uz dobrych par rokov, je lepsie ak si zvyknes na vykladovy a ak nahodou fakt nevies, tak pouzivaj na nete nejaky. ale ak potrebujes vlacit vsade so sebou tak vreckovy prekladovy co mate urcite domz ti bohate staci
ja mam v pocitaci lingeu papierovy nepouzivam a pokial mas v pocitaci dobry slovnik ani ti ho netreba...ked tak tak len vykladovy ale hentaky prekladaci nepotrebujes
@marttina a ono to v tých výkladových slovníkoch je po anglicky vysvetľované však? nerobilo by mi to problém pochopiť? nebol by lepší nejaký takýto » www.martinus.sk/?uItem=90826... ?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ono mozno trosku zo zaciatku si budes musiet zvyknut, ale pomoze to velmi v rozsireni slovenj zasoby a uceni sa.