tak asi ziaden, lebo ked som teraz otvoril dva profily, z ktorych som si vsimol, ze nic dlho nepribudlo, tak oba mali posledne prihlasenie tyzden dozadu ci menej
@burn To mi je 1, keďže ťa nepovažujem za obzvlášť inteligentnú osobu, najmä keď sa sama považuješ za "retardovanú kurvu s vagínou" (to len jeho citujem, čo napísal aj o tebe).
@Motovidlo323 Nesledujem, co o kom napisal, ale mne vzdy pisal celkom pekne veci . Co sa tyka mojej inteligencie, iste mas pravo na nazor. Faktom je, ze sa ju v realnom zivote snazim vyuzivat na miestach, kde je potrebnejsia. Sem sa chodim prevazne zabavit a odreagovat, takze chapem, ze z mojho tunajsieho posobenia o nej nemas moznost mat adekvatny obraz.
@mariquittka@kaiserchief1 Ďakujem vám, ste strašne zlatí, že si občas na mňa spomeniete, hrozne si to vážim! Ako Mariquittka spomenula, ja som od toho 2007 kedy som tu bola registrovaná, mala tých páuz veľmi veľa, aj omnoho dlhších, ako je táto. Nesúvisí to vôbec s Birdzom, skôr s mojimi osobnými problémami a tak. Nikdy by som, tak ako to tu robí/robilo veľa ľudí, vedome úplne neodišla, nezmenila si heslo či nedala si odstrániť účet. Ja obvykle odchádzam sama, potichu a najmä neplánovane, nikomu o tom nedám vedieť (a nie je to vedomý zámer, len sa to proste stane)... Ale nikdy to nie je o tom, že by som sa sem už nikdy nechcela vrátiť. Ja to tu mám rada
*jejda nechcem ten koment mazať a písať nový upravený, aby z toho náhodou nevznikli zase fantómové notifikácie nejakým spôsobom Ale to heslo som myslela tak, že poznala som tu viac ľudí, ktorí si ho zmenili tak, aby sa sem už nemohli nikdy vrátiť, aby si ho nepamätali. Tak som to myslela
Funebraka pocitat ani nemozeme lebo je tu stale ak myslis Karola... A najdu sa nejaki no z tych celebrit by som spomenul Dominatora alias CCCP/US_Army alebo ziarskeho mafosa Velka noha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Neviem, ale možno sa ešte vráti, ona mala tých páuz veľa