@n0win0u Myslim tak vseobecne.
Anketa ma služiť na hlasovanie že ktoré vlastnosti su lepsie obratnosť rychlosť alebo sila, nejde ani tak o tých vojakov, to len pre príklad
no len ked to das do takehoto prikladu tak to nedava moc zmysel. resp vseobecne zistovat co je lepsie ci obratnost a rychlost, alebo sila je picovina, pretoze to cele zavisi od toho, na co sa tie vlastnosti budu aplikovat. je to nezmyselne
@7 ale vsak to neovplyvnujem vsak som napísal aj nevýhody - má menej sily a v bitke 1 vs. 1 by prehral, výhody - obratnejsi rýchlejsi je to v poriadku nie?
@8 to, ze su tu nezmyselnejsie ankety neznamena, ze sa ptm mame tesit z tejto, ze je super. @9 hovorim, ja som z toho citil uplnu neobjektivnost uz pri citani, tak ci je to v poriadku, to uz je na tebe. podla mna nie. howgh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zalezi od toho, na akej pozicii je. sniper nemusi byt bujak, tankista tiez by bolo lepsie keby neni hora, ze sa tam 3ja nemestia dnu atd.
Anketa ma služiť na hlasovanie že ktoré vlastnosti su lepsie obratnosť rychlosť alebo sila, nejde ani tak o tých vojakov, to len pre príklad
@9 hovorim, ja som z toho citil uplnu neobjektivnost uz pri citani, tak ci je to v poriadku, to uz je na tebe. podla mna nie. howgh
a vojny by som zakázala!