psychiater... obdivujem tých ľudí, ako to zvládajú ( teda, ak to zvládajú niekotrým z toho šibne)..ale aj patológ..tým som chcela byť, keď som bola malá..
mama je internistka, otec gynekolog...nic z tych 2 by som robit nechcela podla mna je zaujimave robit neurochirurga ale je to strasna zodpovednost...smykne sa ti o mm ruka a ten clovek uz sa nemusi zobudit popripade nebude chodit
ja si osobne myslim, že lekári ako patolog, zubár, krčiar a nenapada ma teraz viac ale určite ešte taký sú, pri ktorých som presvedcčeny, že to nemaju v hlave poriadku. Ano samozrjem, v ludskom živote su nenahraditelny a zaidna spoločnost sa bez nich nezaobide, to im neberem a vazim si ich.
Ale nikdy nepochopim na človeku, čo ho bavi na rezani ludskeho tela, na vytvarani človeku bolest pri vrtaní zubov, roznych invazivnych vysetrenie krčneho a neviem ešte akeho človeka...
mna z toho zaujal len ten psychiater ja som taky antimedicinsky zalozeny clovek a mna taketo povolania nejak extra nevzrusuju...a este aj to studium moc narocne (o tom viem svoje!)...a vobec ale strasne obdivujem ludi, co sa na to daju
@penulka13@soninka ak po tom vazne tuzite, tak sa vam to isto podari...nezalezi na znamkach na strednej, ale aky k tomu mate vztah a cit...vsetko sa da zvladnut, aj toto, len treba velmi chciet.
patológ lebo sa mi páči, že idú na samí začiatok hľadajú pôvod toho čo poslalo človeka na druhý svet Pred Vianocami som bola na semináre s rentgenológom a ten nám vravel, že je to dobré zamestnanie, ale málo ľudí sa o to uchádza tak možno aj to by bolo fajn Ostatné by som nemohla robiť
povedala by som ze patolog abo chirurg...ale skor chirurg...teda kardiochirurg... mozno vaas raz budem operovat tak ma moc nenastvite lebo vam prisiem srdce hore nohami
psychiater to je dost tazke povolanie....ale ja som vzdy chcela byt psychologicka... to je podla mna super...ale vzdala som sa toho daako lebo mam dost problemov sama so sebou a nie este dat niekomu rozumnu radu..ale mozno je to pubertou tak kiezby sa to zmenilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale ja by som bola ortopéd, keby...
Ale nikdy nepochopim na človeku, čo ho bavi na rezani ludskeho tela, na vytvarani človeku bolest pri vrtaní zubov, roznych invazivnych vysetrenie krčneho a neviem ešte akeho človeka...
alebo neurochirurg...jooooooooooooooj
aj ja som myslela ze to zalozil on ...
Aj ja by som chcel liečiť lekársku techniku
@penulka13 @soninka ak po tom vazne tuzite, tak sa vam to isto podari...nezalezi na znamkach na strednej, ale aky k tomu mate vztah a cit...vsetko sa da zvladnut, aj toto, len treba velmi chciet.