ako slovák/srb držím pri slovanoch nech už sú akýkoľvek so svojimi kladmi aj zápormi ,ostané národy rešpektujem a učím sa od nich, svôj ctím a nezahadzujem pre hlupákov ktorí nás reprezentujú - žijú s nami , len slovanské národy nám budú najbližšie či už jazykovo , tradíciami a spôsobom života. Keď už budem kdekoľvek budem stále slovan až do konca života , pretože tak som sa narodil tak aj skonám a budem odpočívať večným spánkom bok po boku mojich otcov
neviem posudit nepoznam ani jedneho cloveka osobne s tychto statov a podla nejakych dokumentov a podobne sa neda posudzovat cely narod
ale tak Spanielsko mi je sympaticke svojim pocasim (zaco samozrejme nemozu a futbalom .... a inak s tychto statov som bol iba v Polsku aj to len kusok za hranicami a asi len 2 hodinky takze nemam ako posudzovat proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(z historického hľadiska, štve ma, že na gympli sme vždy brali "Poľsko", keď to dlhé obdobie bolo Poľsko-litovské veľkokniežatstvo).
A rýdzo nemecké (či skôr asi by bolo lepšie napísať germánske) mená sú super.
Ale nejako nemám k ničomu uvedenámu žiaden vzťah.
Inak k téme: Z vyššie uvedených sú mi najbližší Poliaci, nakoľko sú to naši susedia a sú nám i najbližší, čo sa týka pôvodu, jazyka a pod.
ale tak Spanielsko mi je sympaticke svojim pocasim (zaco samozrejme nemozu a futbalom .... a inak s tychto statov som bol iba v Polsku aj to len kusok za hranicami a asi len 2 hodinky takze nemam ako posudzovat proste