Och mne sa kvety na satach nepacia, resp. neviem sa s tym stotoznit :/ Pride mi to take ciganske, alebo take pre babky na sukne a chustky Takze jrdnoznacne 3,4
ja neviem, asi na rovnako
totiž, ani jedno by som zrejme (častejšie ako výnimočne) nenosila, jedno je príliš kvietkované, druhé príliš biele (a strohé)
2 je jediné, čo sa mi páči z tých možností, ale každopádne skôr ten 1,2. Nemôžem sa ubrániť tomu, že 3 a 4 nech je oblečené na akokoľvek dobrej postave pôsobí na mňa štetkoidne a vulgárne. Ale tak... každému podľa chuti.
Zavisí od situácie....Prvé 2 sú skôr také volnejšie na voľný čas niekde na pláž cez leto s podobne ale hlavne na letný čas a 3,4 sú skôr do spoločnosti prípadne business ..
3 a 4 su viac do spoločnosti a 1 a 2 su take na vonku na leto, na obrazku 2 nesu velmi pekne ale 1 su pekne, taky styl Taylor Swift Ale na babe by sa mi v podstate okrem 2 pacili ostatne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
totiž, ani jedno by som zrejme (častejšie ako výnimočne) nenosila, jedno je príliš kvietkované, druhé príliš biele (a strohé)
ale najkrajsie su 3.
ale najkrajšie sú rifle.
pacia sa mi hrozne aj 1 a 2 len hena dlzka tesne pod koleno skracuje nohy dost
neviem preco by dakto chcel take nudne saty ako tie druhe
mozno aj 3
potom 1
2
4