Do pice marhy, davno ma nic nenasralo tak, ako formulacie v tom teste. "Dokazem ovladat mikroskop" aky? Svetelny? Konfokalny? Elektronovy?
"Umím k vědeckému problému použít počítač"
THE FUCK IS THAT SUPPOSED TO MEAN???
Akoze sorry ale CO?!
Pane boze, preco mi nikto na zaciatku nepovedal, ze je to platene? Nemusela by som sa nezmyselne a zbytocne nasrat. Autor testu mi dlzi 15 minut zivota a zbytky dnesnej dobrej nalady. Keby to aspon bolo v jednom jazyku omg.
VAZNE?????? Akoze sorry ale ja mam chut ti povedat ze si prijebana ale snazim sa nenadavat ludom na internete uz velmi dlhu dobu ale vazne sem das takyto test ktory jak keby madar zostavoval ale ok clovek ho dokonci lebo to ze je prijebany si uvedomi v polke tak si povie ze ok uz ti dobehnem aj ked pri tom trpi.
A TREBA POSLAT NEJAKU SKURVENU SMS????? VAZNE SOM NA TO PRAVE MINULA 10 MINUT SVOJHO ZIVOTA? Radsej dam polku platu na charitu nez aby som poslala tri eura niekomu kto toto zostavil a dufam ze ty si stastna ze minas cas inych ludi :-!
Akoze fakt? Sa s tym jebem niekolko minut a pri 11.to odo mna chce e-mail a heslo? No, tak ja viem presne aky som typ... Pohan. Lebo som zacala tak hlasno a vulgarne nadavat, ze ked to Jezis v kostole pocul tak porad z kriza usiel... A mam pms.
@tomtoylc
sorry, mne sa pozdával ten test, lebo výsledok na mňa celkom aj sedí, aj keď tie otázky sú také neprehľadné, ale je z neho aj kratšia a menej presná verzia
Ja sa ale celkom smejem..podľa mňa toto musela byť čistá psychológia fakt (a nie neotvorila som to) ale autor ten test určite iba použil na to čo chcel spôsobom že tam dal to čo v človeku niečo vyvolá aj keď samotná "dotknutá" osoba si myslí že to zistí priamo v tom teste...to tieto komenty sú výsledky teliatka a bezplatné dokonca
...a mne teda vyšlo že som mamvpičista asi lebo ma to teda vôbec nezasiahlo
@staphylococcus kks, však ty vybuchneš pomaly za každú prkotinu ...ako toto zvládali tvoji partneri? ...lebo keby mám pri sebe ženskú tak skoro nahnevanú s výbuchom hnevu, tak asi skočím z okna, nech nepokazíš náladu rovno aj mne
@kerrang hej, lebo jedina som sa tu nasrala, ze?
A o tom, ako by sa mal kto spravat k partnerom by som na tvojom mieste velmi nepoucovala, kedze ty si nikdy ziadnu partnerku nemal. Dik, cau.
@staphylococcus nie si jediná, ale najviac si to dala najavo za čo ti gratulujem, že sa vieš tak nervovo do nepríčetna zrútiť ...nechcel by som ťa ani za všetky drobné a ani takú ženskú, čo by sa nazlostila a hučala by okolo seba ako cigánka ...však sa kontroluj alebo vyhľadaj psychiatrickú pomoc, keď nevieš kontrolovať nervy ...s takou ženou ako ty, by som ani sekundu nevydržal a dala by mi 100 krát dôvod, prečo ju opustiť alebo v horšom vyskočiť z okna z nej.. ...a henten druhý odsek môže napísať len nejaký slaboch ako ty, keď si nájdeš zámienku pre niečo na mne, čo je podľa teba akože zlé ...nie je to zlé, kto povedal, že vzťahy musia vznikať do určitého veku a v tom a v tom veku už musí mať vzťah ...nemusí, aspoň sa nedávam dokopy s hocikým a netrpím za zlý vyber
@kerrang rypol si si ty, tak som si rypla aj ja. Fakt ma bavi taketo moralizovanie od typka, o ktoreho nikdy ziadna zena nezavadila
Zvlast ked, opakujem, som zdaleka nebola sama, co sa tu nasiera.
Oh, a btw, toto ma od nervoveho zrutenia FAKT daleko.
@staphylococcus vôbec to tak nie je "moja drahá", že ja by som si dal sám sebe hviezdičku ...však čo si myslíš, že som nejaký narcis v mojich argumentoch? ...skôr čo mne nejde do hlavy, sú tie tvoje hviezdičky, lebo teda okrem tej tvojej obľubenkyne Mielikki, ktorú si ani "za máriu" nedáš, ťa tu mnoho ľudí, ak nie všetci nemusia až neznáša.. ...to aj o niečom svedčí napokon
@staphylococcus a mala by si vedieť, že vo väčšine je v mnohých prípadoch inciovanie zavislé práve od chlapov, takže vôbec nie že "nezavadila" ...a okrem toho, o teba by som zavadiť ani v živote nechcel, to si zapíš za uši
@staphylococcus no ale netvár sa, že ty si bola naštvaná ceeeeelkoooom v pohodeee! ...no neviem, však rozčúliš sa za uplnú debilinu 0_0 ...koľko minút ti zo života ten test vzal, že chudinka si to tak nezniesla? :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
I 19 %
A 18 %
S 29 %
E 15 %
C 9%
"Umím k vědeckému problému použít počítač"
THE FUCK IS THAT SUPPOSED TO MEAN???
Akoze sorry ale CO?!
» i.kym-cdn.com/photos/images/o...
A TREBA POSLAT NEJAKU SKURVENU SMS????? VAZNE SOM NA TO PRAVE MINULA 10 MINUT SVOJHO ZIVOTA? Radsej dam polku platu na charitu nez aby som poslala tri eura niekomu kto toto zostavil a dufam ze ty si stastna ze minas cas inych ludi :-!
Ešte mi aj zhorela večera
sorry, mne sa pozdával ten test, lebo výsledok na mňa celkom aj sedí, aj keď tie otázky sú také neprehľadné, ale je z neho aj kratšia a menej presná verzia
dik nepoznm ich mechanizmus počítania, asi to tam zle zaokrúhľovali v tom svojom postupe
...a mne teda vyšlo že som mamvpičista asi lebo ma to teda vôbec nezasiahlo
A o tom, ako by sa mal kto spravat k partnerom by som na tvojom mieste velmi nepoucovala, kedze ty si nikdy ziadnu partnerku nemal. Dik, cau.
Zvlast ked, opakujem, som zdaleka nebola sama, co sa tu nasiera.
Oh, a btw, toto ma od nervoveho zrutenia FAKT daleko.