Teraz sa nad tým tak zamýšlam...prečo ja mám kupovať darčeky rodine?? teda..lebo je to rodina..ale lepsie otazka je..AKO? ved mam 14 tak nezarabam ňuž mam kupene rodičom..ale viac keshov mi už neostalo...
ja by som im nekupila ani keby som pracovala, a otcovi urcite nie, kokotom si zasluzi po hlave a ne aby som ja na neho minala peniaze ktore ani nemam..
mam 18 a už 4 roky kupujem a kupoval som aj keď som nezarábal lebo vždy som si našiel nejakú brigadu len preto aby som si zarobil nejaké drobne na vianoce
Teraz síce brigádujem, ale kupovala som rodičom darčeky aj keĎ som nezarábala. Vždy som si našetrila nejaké peniaze. A kupovala som nejaké maličkosti.. fotky a taaak.
nekupoval som nic ked som nemal peniaze , mozno uplnu malickost za 20 sk ani to nee , ale neznasam toto darcekovanie ani teraz zbytocne prachy vyhadzujeme len
asi od 12 som nejaké darčeky kúpila/vyrobila vždy, teda na Vianoce. a od 15 som makala jak pes, takže nezáležalo na sviatku... meniny narodky Vianoce kktiny, vždy som niečo kúpila...
ja som začala kupovať od 12 rokov . Vždy nejakú maličkosť no minulý rok sa mi to vymklo z pod kontroly a minula som 40 eur tak tento rok som to dala len za polovicu no a to kupujem trom ľudom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Súhlasím s @3 ale to je len tým že to máme podobné :/
Ale kúp , nebuď socka
tento rok som sa jaksi rozbehla
..a robím to v podstate doposiaľ .
kupujem darceky , nepracujem , dostavam peniaze na znamky ...
viem ze si asi niekdo povie " to je teda motivacia , dostavat
peniaze za znamky" ale , funguje to , ucim sa lebo viem ze ked
sa budem dobre ucit , dostanem dost penazi