Tento týždeň som objednávala knihu z Eurobooks, ale ešte som si po ňu nešla. Väčšinou kupujem v kníhkupectvách, ale v poslednej dobe dosť využívam Gorilu, tie ceny sú tam fakt skvelé. Martinus mi príde drahý.
@kolini V obsahu k tej knihe som našla toto: Víte, proč se hokejisté v NHL perou? A proč si většina týmů drží specializované hráče – bitkaře, kteří jsou ochotní se večer co večer porvat? Autor této knihy sesbíral názory známých hokejových osobností a nabízí na tyto otázky zajímavé odpovědi.
Tak to by ma celkom zaujímalo, ale nechce sa mi kvôli tomu zháňať kniha. Nedá sa to nejak povedať aspoň stručne? (A)
Ani neviem čo bolo posledné.... ale ak sa nepletiem tak Dievča od vedľa... Martinus u mňa vedie. A potom spomínaný knihobežník a knižnica len v prípade, že potrebujem nejakú odbornú literatúru.
Kníhkupectvo, internet, knižnica, antivkariát.. a tento týždeň som nebola pretože z nedostatku času (koniec roka) sa už mesiac prekúsavam sofiinim svetom
v kníhkupecte .. dievčenské romány, súmrak .. chystám sa tam aj teraz niekedy, cez net radšej objednávať nebudem.. inak Panta Rhei .. poprípade si požičiam, ak sa mi kniha zapáči
abcknihy... su tiez fajn, brutalne ceny. hoci niektori o nich hovoria za treba strasne dlho cakat na knihy. ja mam podobnu skusenost s dlhym cakanim na knihy s martinusom... aj cez gorilu, aj normalne u nas v knihkupectve, aj v antikvariate, aj vymiename s kamosmi, aj z kniznice, knihy su proste vsade okolo mna
Urcite by som zozaciatku nepoziciaval drahe knihy , ale casom sa vybuduje dovera. Rad spoznavam novych ludi roznymi sposobmi aj tymto a za to riziko mi to stoji.
Občas niečo, čo sa ťažko zháňa v knižnici, prípadne dielo, ktoré ma oslovilo viacvrstvovo. V kníhkupectvách (na nete) kupujem hlavne odbornú literatúru.
obcas su kupim nieco cez gorilu,vacsinu knih co mam som si kupil v lacnej knihe kde boli tie knihy fakt smiesne lacne,napr.protektorat cechy a morava v obrazoch co stoji okolo 60 tam mali za 20
ja som si zvykla poziciavat v kniznici, vascinou v Ba na Laurinskej ulici, tam je beletria, krasna literatura. ale potom som sa k tym knham mnoho krat chcela vratit a nedalo sa tak som si povedala ze si zacnem setrit a kupovat, predsa len zostanu mi navzdy, budu sa na mna usmievat z policky a moje deti na ne budu vyvalovat oci. takze momentalne nakupujem. vela v antikvariatoch, hlavne koli cene ( som studentka) ale aj koli tomu pcoitu osuchanosti, ktory mi ku knihe uz tak nejak patri. a ak tam nenajdem co hladam tak idem do knihkupectva. hocijakeho, ktore je po ruke. aj ked uzvavam ze mam slabost pre artforum. ale aj pre to obrie pantha rei na postovej.
Kupujem. Mám rada tú vôňu - nie som blazon .......a kúpila som si jednu anglickú knihu - Lindsey Kelk : The single girl´s To-do List .....A ak si myslíte že je to pre dievčatá do 15 rokov, nie je to pravda ....práve naopak ....výborne sa smejem pri tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
» www.artforum.sk/catalog/auster-...
Za 6,21 €.
cez net, posledny dostupny kus... a preco? pretoze je to moje hobby od malicka..
Tak to by ma celkom zaujímalo, ale nechce sa mi kvôli tomu zháňať kniha. Nedá sa to nejak povedať aspoň stručne? (A)
A neodmietam ani antiquariat.
naposledy som bola v kníhkupectve dnes a kúpila som si už dlho vyhľadávanú knihu Mein Kampf. som zvedavá ako na mňa zapôsobí....
inak, naposledy som objednavala mesacne haiku a ine basne. a osobne kupovala knihu: depresia
Urcite by som zozaciatku nepoziciaval drahe knihy , ale casom sa vybuduje dovera. Rad spoznavam novych ludi roznymi sposobmi aj tymto a za to riziko mi to stoji.