Psychicka. Ale zazil som uz napravanie zlomenej ruky a chirurgicky zakrok, vystrihavanie nechta na zapalenom mieste bez anestetik a pekne nakrvavo ako biftek. Odporucam
teraz prezivam ...mam nadchu a stipe ma nos..proste neviem ako dalej v zivote..tie vreckovky mi cim dalej tym viac pripominaju brusny papier..ale riadim sa tym ze aj v tychto situaciach treba mat hlavu hore no..
myslim že mne je zle keď vraciam na 30 hodinovej ceste autobusom celú cestu, keď mám svalovicu a na telesnej od nás chcú gymnastiku, alebo keď mám silnú menštruáciu, ale myslím, že keby som nejako vo vnútri krvácala, alebo iné hrozné problémy, tak by som si takéto maličkosti ani neuvedomovala
@bress no ja som si prežívala 2 týždne bolestí a otravu tabletkami proti bolesti predtým ako mi ho rezali + bolesti kĺbov, lebo som mesiac mohla spávať a ležať len na boku (mala som ho na dosť blbom mieste), potom bolesti pri rezaní, pretože mi ho museli 2x rozrezávať a potom ďalšie 2 týždne, kým sa mi to hojilo
Hmm, keď si to tu tak čítam, tak si musím zaklopať za to moje zdravie aké mám.
Inak najhoršie čo som zažil ja bolo, že som si riadne vajcia narazil, to som asi pol hodinu možno aj viac nevedel ani chodiť, potom ešte vŕtanie do koreňa zubu bez umrtvenia - nebolo to že by ma to nejak bolelo, ale bolo to kurevsky nepríjemné a potom som si ešte raz dosť nechutne rozbil koleno - ale to skôr len bolestivo vypadalo, aj keď som pokrivkával aspoň dva-tri týždne.
fyzická - zuby,nohy a chrbát.ale top stále tvorí týždeň na jiske potom ako mi zošróbikovali chrbát.lebo to bola bolesť pri ktorej mi nezaberalo ani morfium na dlhšie ako na dve hodiny.
a psychická -o tom nechcem...ale v poslednom období dvoch rokov ľudia, čo nevedia čo chcú , odchádzajú a potom zas s úsmevom prichádzajú v momente, keď sa vyrovnám s ich stratou.už začínma raziť teóriu, že ani človek, ktorý Ťa nenávidí, Ti nemôže ublížiť tak, ako ten, ktorý nevie čo chce.
@acvd43xa7w samozrejme ze som to myslel vazne normalne mi to zhorsilo zivot o 50% minimalne..ale vidim ze viaceri mi to tu neveria...by som vam to doprial zazit
ja som inak dosť mäkkota ja sa idem pokakať z každej bolesti skoro...psychická je inak dosť krutá :/ ...a potom čo sa fyzickej týka, tak nenávidím bolesť hrdla
fyzicka bolesť ? žiadna nejak som asi priebany ale čo boli to preboli nezastavujem sa nejak nad tym
Ani si nepamätam čo bolo najhoršie ale poslednu dobu to boli križe asi takym spôsobom, že pri odkašľani som zamdlieval a nedokazal som sa ohnuť ani o kusok z postele som sa zguľaval nejak
psychická, tak tej bolo dosť :/ až sa to niekomu môže zdať smiešne
a fyzická .. no, zatiaľ asi najhoršie bola náprava zlomeného malíčka na nohe, psie zuby medzi kostičkami na dlani (to sa mi stáva pomerne často) a potom také, že ranné kŕče v nohe kvôli ktorým sa nemôžem pohnúť... ale oproti tomu čo tu čítam, som totálny looser čo sa bolesti týka chválabohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Najhoršiu bolesť čo som zažila bolo asi vnútorné krvácanie, plus nádor v slezine, +cysty a nádor na vaječníku a to je tak vše.
-chirurgický zákrok zapáleného, hnisavého miesta na svale, kde nepomáhali lokálne anestetiká
Nikdy. Viac.
najhorsia bolest co som zazil
ale to by bol len kind of suchý humor
Ako to tu tak čítam ,tak sa možem radovať celkom
myslím, že tá zlomenina kľúčnej kosti nebola príjemná...
Najhorsie bolo asi zapal obliciek, to sa neda vydrzat.
Proste mucenie nejake ...
Inak najhoršie čo som zažil ja bolo, že som si riadne vajcia narazil, to som asi pol hodinu možno aj viac nevedel ani chodiť, potom ešte vŕtanie do koreňa zubu bez umrtvenia - nebolo to že by ma to nejak bolelo, ale bolo to kurevsky nepríjemné a potom som si ešte raz dosť nechutne rozbil koleno - ale to skôr len bolestivo vypadalo, aj keď som pokrivkával aspoň dva-tri týždne.
a psychická -o tom nechcem...ale v poslednom období dvoch rokov ľudia, čo nevedia čo chcú , odchádzajú a potom zas s úsmevom prichádzajú v momente, keď sa vyrovnám s ich stratou.už začínma raziť teóriu, že ani človek, ktorý Ťa nenávidí, Ti nemôže ublížiť tak, ako ten, ktorý nevie čo chce.
ja som inak dosť mäkkota ja sa idem pokakať z každej bolesti skoro...psychická je inak dosť krutá :/ ...a potom čo sa fyzickej týka, tak nenávidím bolesť hrdla
Ani si nepamätam čo bolo najhoršie ale poslednu dobu to boli križe asi takym spôsobom, že pri odkašľani som zamdlieval a nedokazal som sa ohnuť ani o kusok z postele som sa zguľaval nejak
a fyzická .. no, zatiaľ asi najhoršie bola náprava zlomeného malíčka na nohe, psie zuby medzi kostičkami na dlani (to sa mi stáva pomerne často) a potom také, že ranné kŕče v nohe kvôli ktorým sa nemôžem pohnúť... ale oproti tomu čo tu čítam, som totálny looser čo sa bolesti týka chválabohu