Ahojte,chcela by som zrkadlovku,digitalnu bud Nikon alebo Canon..nepredávvate niekto nejakú alebo nepoznáte stránku,kde ju ponukaju tak medzi 100-250 alebo 270 €? pls dakujem
v specializovanych obchodoch s fototechnikou mas casto aj bazare, skoc tam s niekym kto sa do toho vyzna a skontroluje to. v ziadnom pripade nekupuj taketo veci cez net. v bazaroch mozes kupit pouzivane Canony v dobrych stavoch lebo vydrzia dlho.
... alebo pockaj niekolko mesiacov kym prejdem na full frame a potom ti predam moje 1000Dcko
Ja kupujem vsetko cez net a zatial klop klop som nemal ziadny problem, kupoval som cez bazos aj objektiv dost drahy a aj zrkadlovku..
Za taku cenu novu zrkadlovku nekupis teda ked neepocutam ten bazos (podla mna nemusis kupovat novu, len sa spytaj na pocet zaberov ked uz si nejaku vyberies)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» foto.bazos.sk/?hledat=nikon+d...
... alebo pockaj niekolko mesiacov kym prejdem na full frame a potom ti predam moje 1000Dcko
Za taku cenu novu zrkadlovku nekupis teda ked neepocutam ten bazos (podla mna nemusis kupovat novu, len sa spytaj na pocet zaberov ked uz si nejaku vyberies)
alebo pockaj naspor peniaze a kup napriklad
» www.megafoto.sk/Nikon/d3100-tel...
myslíte,že to nieje odrb? a je todobrá zrkadlovka?