Dobrý deň,
chcem sa opýtať podstúpil už niekto laserovú operáciu očí ? Ja si ju chcem dať spraviť som krátkozraký .. .. Ale počul som že je to až od 18 rokov..
Je to pravda ???? A máte nejaké skúsenosti s tým ak hej píšte ...
laser jepre cele telo lucke nebezpečni je to ako keť zvaraž kovi nemožeš sa divať alerichlo sa spoja časti či v tele sanenormalne richlo niečo zmeny aj keť spravia dobre ti neskor telo oči vide najavo
no ja osobne s tým skúsenosti nemám ,ale spolužiačka si to dávala robiť. Teraz sa cíti super, spočiatku jej začalo slziť oko, potom ju začalo štípať, dostala nejaké kvapky a teraz to má v pohode Ja si to tiež chcem dať spraviť, lebo nechcem nosiť okuliare. No a neviem od koľkých si to môžeš dať spraviť, ale myslím si, že môžeš aj skorej ako od 18.
Ahoj nalaserovej operácii bol môj otec (-8) teta (-8) a aj druhá teta (-3) a všetkým to krásne vyšlo a dobre vidia. Aj ja na to asi pôjdem v 20 a ano od 18 lebo ešte budeš rásť a keby si si to teraz spravil tak by sa ti oči ešte pokazili a tá operácia sa môže len raz za život. A vraj to strašne bolí napíš TS ak chceš vedieť viac
vypalovať cast z oka, no pre mna asi nie , pokial nemas dioptrie aspon 4 a viac tak to nepotrebujes.... kazdy zasah do tela je zly a hlavne ked si taky mlady. skus rozne cviky na oci ked mas čas a si ochotny aj pre to nieco spraviť.
@JoSo Ak mas fakt 13 rokov tak tu operaciu ti nikto nespravi lebo tvoje telo sa este vyvyja az od 18 mozes daco take podstupit a to tiez len ak to uzna za vhodne tvoj ocni lekar
podla chce to iba trocha odvahy moj kamos nosil 10 rokov okuliare, take riadne popolniky. My sme sa mu furt smiali a pred polrokom bol na operacii oci v klinike » veni-vidi.sk/... a už si jeho stare fotky pozerame iba so smiechom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
keď ti to vadí, kúp si šošovky
Potom ti povím...
Ale inak choď určite do toho.