No teraz asi 3tyzdne si chatujem s jednym super chalanom.Zda sa,ze je super a mame sa onedlho stretnut...za ten cas som si ho velmi oblubila a aj on mna...no..Mam strach,ze ked sa stretneme,ze sa proste v niektorych veciach nezhodneme a ze tomu bude konie
Takze tam este nie je laska, tak som to pochopil. A okrem toho ja nepoznam ludi, ktori sa hned zhodli vo vsetkom. kasli na to a bud sama sebou co ine? A ked budes furd na to mysliet tak vsetko pohnojis prave ty!!!! A ak si ta tak oblubil ako vravis, tak urkite nebude tomu koniec
to je jasne ze sa v niektorych veciach pravdepodobne nezhodnete ved tak to je aj medzi partnermi...len bud sama sebou a ak si mu neklamala tak sa nemas coho bat...
Blbost totalna ..laska cez net neexistuje ..som zastancom toho nazoru .. je to miernejsia odroda ludi typu rozvedeny zo zavezkami .. mozete si tam najst kamarata ale lasku urcite nie ..suhlasim s adinkou
ja som toho priklad, ze to existuje a odsudzujte si ma kolko chcete, myslim si, ze je realne a normalne a drzim ti palce lucka, nech ti to vyjde tak, ako si zelas,
podla mna sa da cez internet zalubit do nazorov toho druheho mozno aj do jeho fotky ked ti ju posle... no netusis kto to vlastne je... potom ho zbadas a stravis s nim par minut a nejaka drobnost (nedokonalost) ta zobudi z tej rozpravky plnej iluzii... vazne, podla mna je tazke lubit na niekom nieco a nie celu osobu, a prave to sa asi v takom pripade stane...ale mozno nie- vsetko je relativne...
"Mam strach,ze ked sa stretneme,ze sa proste v niektorych veciach nezhodneme a ze tomu bude koniec.... " Ale však nejde o život, nie? Je úplne normálne, že si v podstate s niekym neznámym hneď nesadneš, a vôbec aj keď sa budete poznať dlhšie, nemôžte mať vo všetkom rovnaký názor. To by bol o ničom, nuda. Takto sa máte aspoň obaja prečo snažiť, a keď z toho nebude nič vážnejšie tak aspoň kamarátstvo a skúsenosť do života...
nic v zlom, ale ja na lásku cez net tiez neverím. Aj ked, raz som si písala s jedným super chalanom, vymenili sme si aj čísla, prosto super sme si rozumeli, ale ked on bol dost zdaleka, a tak sa to skončilo. Ale trápila som sa veru vtedy viac ako dost. Ale ty sa s ním určite stretni, ved zato nič nedás, sak ak to nevíde, nic sa nestane.
treba to vyskušat..ked sa nezhodnete..proste to neni osud a čaka na teba niekto iny. napriklad moja učitelka nemčiny si pisala cez net s chalanom, potom si volali..stretli sa, vzali sa..maju dieta
nebudem sa tu dlho rozpisovat ale laska je to ked sa maju dvaja radi, ked sa jeden druhemu pacia, ked si rozumeju, maju spolocne zaujmi a podobne,
pokial na tom stretnuti zistis ze sa k sebe nehodite tak z toho nic nebude a tebe nebude luto ze si sa s nim 'rozisla' lebo si zistila ze kvoli jeho povahovym vlastnostiam ho vlastne nemas rada
neviem co riesis,
to je ako keby si pisala ze 'mam hrozne rada cokoladu ale bojim sa mi nebude chutit'
pe v pohode vecicka mne sa to tiez stalo a velice velice vela kraat ze som si niekoho oblubila sak to je normale a ziadna laska hehe i ked to raz tak dopadlo ze tam neskor nieco bolo ale to uz net v tom nehral nic...ale raz bolo aj tak ze som pisala s chalanom z dobrej dialky ale aby som si ho tak ako ty oblubila som si s nim pisala taaak polrok hehe podla mna laska moze byt ale je to kravina velika podla mna to je upplnaa joj
moja skusenost je taka, ze som kecaval s dievcatom vyse polroka cez internet aj po telefone, boli sme si sympaticki, dobre sa nam kecalo, rozumeli sme si, potom sme sa stretli, zamiloval som sa, ona tiez, zacali sme spolu chodit. boli sme spolu 4 mesiace, nakoniec sme sa rozisli. tvrdila, ze neciti to, co by mala. ze to,ze ma lubi,si cely cas iba nahovarala a mali sme sa lepsie spoznat nez sme spolu zacali chodit.
Je pravda, ze poznat cloveka cez internet a v skutocnosti je rozdiel.
laska cez interner...tak to som uz zazil...len tam chybalo to podstatne...uprimnost a stretko...ja osobne mozem povedat ze tu babu som mal uprimne strasne moc rad len akosi to nevyslo...no nasiel som tak par super ludi a nevylucujem ze by z toho mohla laska byt...takze ak bude ta dotycna osoba taka ista ako je na nete tak preco nje drzim palce
mno ja som si najprv dopisovala s mojich ex. asi mesiac potom sme sa stretli a po 2 tyzdnoch sme zacali spolu chodit...nevydrzalo to dlho on to ukoncil a ako dovod uviedol, ze nezabudol na svoju byvalu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pokial to bude uplne uvolnene, tak to bude v pohode..
kolko rokov ma ten, co sa s nim ides stretnut??
takže drzime palce
pokial na tom stretnuti zistis ze sa k sebe nehodite tak z toho nic nebude a tebe nebude luto ze si sa s nim 'rozisla' lebo si zistila ze kvoli jeho povahovym vlastnostiam ho vlastne nemas rada
neviem co riesis,
to je ako keby si pisala ze 'mam hrozne rada cokoladu ale bojim sa mi nebude chutit'
Je pravda, ze poznat cloveka cez internet a v skutocnosti je rozdiel.