Láska nie je k**** (žalúdok sa mi obracia pri tom slove). Láska je nádherná, len si asi ešte nepocítil prvú lásku. Začni chodiť napríklad do kostola a keď ucítiš lásku Boha, pochopíš čo to láska je. A najlepšie je, že o ňu neprídeš, ak sa budeš úprimne aspoň trochu snažiť
som toho názoru že láska neexistuje .. takže asi tak ..lebo podla mňa "ľúbit" sa dá každá osoba ktorá nám povahovo sedí, jej chovanie a myslenie je nám tiež sympatické a je nám fyzicky príťažlivá (len ma teraz neukrižujte)
za takých ako tommyhot sa musime úpenlivo modliť o brátenie ich duše, zlo reprezentované samotným Satanom a padlými anjelmi vo svete v dnešných dňoch neúnavné niči duše ľudí .........
príde však deň, keď každý spozna Pravdu a v prachu zeme bude prosiť o odpustenie........filip
nie. laska je/bola totiz ten najkrajsi pocit aky som vo svojom zivote zazila. a rovnako intenzivna je teraz ta bolest, ked to skoncilo.
la douleur exquise - the exquisit pain .... tak sa tomu hovori.
ale som prilis mlada a prilis mudra na to, aby som si touto zlou skusenostou nechala znicit buducnost...lebo v nej este hodlam zazit vela pekneho...a aj vela lasky k niekomu, kto za to bude stat a bude si ju vediet vazit.
@greyness sak to beriem aj ja,asi mas silnejsi matros no co ja viem..ja vidim na okolo len same podrazy a svinstvo..v tom by som lasku nenasiel ani s tym kokainom! ale mozno som len na zlom mieste
k teme. aj zamilovanost a lasku treba rozlisovat, nie vždy dievča cíti to čo muž. stáva sa,že muž je uprimne zalubeny a vie si predstavit dlhodoby vztah. otázka je či mu to dievča dokáže opätovať. Niekedy nie. preto netreba vkladat velké nádeje, ved prekvapenie si ta nájde samo
@pastor1 poznas pripad, kedy trener nakladal futbalistu do riti? Tvoja asociacia je nelogicka ako cela tvoja viera postavena na blate. Takych pribehov o kristovi a podobnych super hrdinoch tu uz bolo pozehnanea su podstatne starsie ako 2 tisicrocia.
@zajkousko nezabudni sa pomodlit aj za svoje obratenie, lebo davat do ritky chlapom nie je podla tvojho panbozka velmi koser.
No nič ..pán Sklamaný v láske ...chudáčik ..Ten svet je taký zlý že ? ...samé zlo, lásky nikde-vyparila sa...Už ani dobro nie je ! ...Poďme kúpiť žiletky a trošku sa pojašiť na ručičkách ...
@pastor1 Každý, kdo truchlí nad ztrátou milované osoby, by ji určitě raději viděl ve svém náručí než v Božích rukou. Místo toho jsou falešně utěšováni knězem, který jim tvrdí: Byla to vůle boží, má drahá, nebo Teď je v rukou Božích, synu. Podobné fráze by se pánbíčkářům moc hodily, aby mohli omlouvat Boží nemilosrdnost a přimhuřovat nad ní oko. Pokud Bůh skutečně má ve své moci vše, a je tak dobrotivý, jak se předpokládá, proč tedy dopouští, aby se podobné věci děly? Je na čase, aby se pánbíčkáři přestali uchylovat ke svým biblím a knihám přikázání, kdykoliv chtějí něco potvrdit nebo vyvrátit, ospravedlnit, zatratit nebo vyložit.
za vše může člověk a princip akce reakce vesmíru, a nenamlouvá si, že by za tím stál někdo jiný. Přestaneme skládat ruce v klín a přijímat osud, aniž bychom se pokusili něco s tím udělat - jen proto, že je to psáno v kapitole té a té, v tom a v tom žalmu - a basta! Modlení nepomáhá - ve skutečnosti naopak zmenšuje vyhlídky na úspěch, neboť ti, kdo jsou oddáni zbožnosti, až příliš často skládají ruce v klín a modlí se, aby došlo ke změně, jíž by vlastní aktivitou dosáhli daleko rychleji!
súhlasím s tebou....a neviem...celé je to nejaké divné....a hento čo opisuješ sa mi stáva pravidelne....a vyrovnáva sa s tým dlho a často...a fakt, neviem už čo si mám o tom myslieť, fakt....možno len ja nie som uspôsobená na sociálny život
láska nie je kurva a ani nebola... ak má prísť, tak príde a jej sila je neopísateľná. Nevyberá si a preto je taká aká je... nedá sa nasmerovať "tak a teraz teba budem milovať a ty mi to oplatíš" - nie. Buď si ju budeš musieť zaslúžiť alebo vybojovať... ale ak ju máš, tak je to to najlepšie čo ťa v živote postretlo... milovať je vzácnosť a ten kto si to neváži, nemal by milovať...
@pastor1 Pojeb sa aj s celým panbíčkarským spoločenstvom , jediné čo viete je mrmlať do vzduchu a prosiť o pomoc , už to dochádza viacerým ľudom ľudí čo chodia pravidelne do kostola ubúda a aj to tam 70% chodí len preto že ich donútia rodičia / alebo idú len aby na nich ostatní neukazovali " aha on nešiel do kostola" všetci čo veria v tie kostolné sprostosti sú len ovce , ten váš boh neexistuje postupne všetky veci ktoré sa pripisovali bohom objasnila veda zachvílu skonćíte úplne aj s tými vašími jebnutými farármi čo vedia len pojebávať malé deti a tváriť sa akí sú svätí.
Už sa teším na tvoju odpoveď isto to bude niečo v tom vašom skurvenom zmysle "synu hovorí z teba diabol"
No ale keď veríte že všetko má na svedomí boh tak si môžeš povedať že to ťa len skúša....takú majú odpoveď panbičkári na všetko zlé čo sa im prihodí aj keď su každý deň v kostole.
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží.
@onomatopofajci si myslíš že ma ohúriš ak mi tu odcituješ pasáž zo satanistickej "biblie"? Áno, predstav si, poznám ju a ten trápny text som spoznal ihneď odkiaľ je. Táto kniha mohla ohúriť len úplného hlupáka. Č hlúpostí je tam popísaných....
@dafuq to na čo ty nadávaš, to je reč o "starých babkách" a na tie nadáva každý, či už v obchode, u lekára v dedine. Bohužiaľ, sám viem že s tým poukazovaním to tak je, ale tak, starí ľudia sú takí, aj my takí asi budeme keď budeme starí patrí to asi k starobe, nemajú čo robiť, tak pretriasajú každého. A navyše, tu nejde o ľudí, ale o vieru v Boha a tú myšlienku/filozofiu. Ak sa ti zdá že tam chodia zlí ľudia, nie je to dôvod na zamietnutie viery a Boha. Za to zlé čo sa vo svete deje.
V liste 1 jána 5 kapitole sa píše:"Vieme, že sme z Boha a celý svet je v moci Zlého."
Niektorí ľudia to nevedia pochopiť, lebo nepoznajú božie slovo, ale je to tak. Diabol totiž raz Bohu tvrdil že ak by Boh ľuďom nepomáhal, nebude jediný človek na zemi, ktorý y slúžil Bohu. A tak mu Boh dal moc nad zemou, aby to dokázal. Boh to zlo samozrejme vidí a určite ľudí, ktorých to zlo postihlo aj odmení
@onomatopofajci myslím si že laska nieje ku*va, ku*vy su len ľudia, verím v lásku ale nemám na ňu najlepšie spomienky, áno bola som odmietnutá a vyrovnala som sa s tym asi takto: ,,taký chlap mi za to nestojí" a na druhej strane som chcela aby bol šťastny ale ja som sa citila byť ,,nedocenena" a pochopila som to tak že vo vzahu maju byť dvaja a nie traja a ja som tu tá navyše čiže som si zbalila svoje švestky a išla ,,hľadať" lepšieho a takého ktorý ma docení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Áno.
Neviem.
Áno.
Časom.
Bez lasky v akejkolvek podobe to nejde proste.
Jj stalo.
Len v príťažlivosť a túžbu a dôveru. Fyzická príťažlivosť je subjektívna.
A sexuálne pudy... osobitná kategória.
- verím
- stalo
- po čase sa to zlepšilo...
Áno.
Neviem.
Áno.
Nevyrovnal.
kdyz se chces sklamat,zacni verit zene!
hlavne si to treba užiť
Máš veľmi obmedzený pohľad. Ako keby farár=pedofil. Tí čo tento skutok vykonajú, nemajú nič spoločné s Bohom, ale s Diablom.
Ale ja vôbec neviem, či na Slovensku takýto prípad pedofílie bol, minimálne si na to neviem spomenúť.
ale inak je mi ľúto, že väčšina ľudí chápe lásku len ako niečo medzi mužom a ženou a pritom láska je všade vôkol!
a také kokotné rečičky, že láska neexistuje si nahajte.
veď mám kamoškov a rodinu a asižeee ich ľúbim!
Keď človek od teba toto nechce, neznamená to, že ťa nemá rád, len že ťa nemiluje. A odmietne ťa.
Nie je to koniec sveta, je to oslobodenie od človeka, ktorý by ťa len trápil s tým, že ti nedá to čo od neho potrebuješ.
Áno verím v lásku
Nie
...
Presne ako s kurvou, musíte zaplatiť veľa, aby ste si mohli užiť.
za takých ako tommyhot sa musime úpenlivo modliť o brátenie ich duše, zlo reprezentované samotným Satanom a padlými anjelmi vo svete v dnešných dňoch neúnavné niči duše ľudí .........
príde však deň, keď každý spozna Pravdu a v prachu zeme bude prosiť o odpustenie........filip
la douleur exquise - the exquisit pain .... tak sa tomu hovori.
ale som prilis mlada a prilis mudra na to, aby som si touto zlou skusenostou nechala znicit buducnost...lebo v nej este hodlam zazit vela pekneho...a aj vela lasky k niekomu, kto za to bude stat a bude si ju vediet vazit.
k teme. aj zamilovanost a lasku treba rozlisovat, nie vždy dievča cíti to čo muž. stáva sa,že muž je uprimne zalubeny a vie si predstavit dlhodoby vztah. otázka je či mu to dievča dokáže opätovať. Niekedy nie. preto netreba vkladat velké nádeje, ved prekvapenie si ta nájde samo
Napr. odmietne ma baba a zabijem ju kvôli láske. tak to je dosť na piču ne? Aj to je krásne? Vtedy je lepšie, keby láska nie je.
@greyness mas spravne nazory! asi som sa zamiloval!
téma je láska je kurva.
nie každý musí veriť v lásku a dobro. to už dávno zomrelo.
@zajkousko nezabudni sa pomodlit aj za svoje obratenie, lebo davat do ritky chlapom nie je podla tvojho panbozka velmi koser.
Ja a kostol ?
No nič ..pán Sklamaný v láske ...chudáčik ..Ten svet je taký zlý že ? ...samé zlo, lásky nikde-vyparila sa...Už ani dobro nie je ! ...Poďme kúpiť žiletky a trošku sa pojašiť na ručičkách ...
no podrežem ti krk žiletkou a potom sa vykúpem v tvojej krvi. je to dobré na pleť.
za vše může člověk a princip akce reakce vesmíru, a nenamlouvá si, že by za tím stál někdo jiný. Přestaneme skládat ruce v klín a přijímat osud, aniž bychom se pokusili něco s tím udělat - jen proto, že je to psáno v kapitole té a té, v tom a v tom žalmu - a basta! Modlení nepomáhá - ve skutečnosti naopak zmenšuje vyhlídky na úspěch, neboť ti, kdo jsou oddáni zbožnosti, až příliš často skládají ruce v klín a modlí se, aby došlo ke změně, jíž by vlastní aktivitou dosáhli daleko rychleji!
Už sa teším na tvoju odpoveď isto to bude niečo v tom vašom skurvenom zmysle "synu hovorí z teba diabol"
No ale keď veríte že všetko má na svedomí boh tak si môžeš povedať že to ťa len skúša....takú majú odpoveď panbičkári na všetko zlé čo sa im prihodí aj keď su každý deň v kostole.
Vo všetko.
Áno zažil.
Normálne ak nie tak nie načo to nasilu síliť.
@dafuq to na čo ty nadávaš, to je reč o "starých babkách" a na tie nadáva každý, či už v obchode, u lekára v dedine. Bohužiaľ, sám viem že s tým poukazovaním to tak je, ale tak, starí ľudia sú takí, aj my takí asi budeme keď budeme starí patrí to asi k starobe, nemajú čo robiť, tak pretriasajú každého. A navyše, tu nejde o ľudí, ale o vieru v Boha a tú myšlienku/filozofiu. Ak sa ti zdá že tam chodia zlí ľudia, nie je to dôvod na zamietnutie viery a Boha. Za to zlé čo sa vo svete deje.
V liste 1 jána 5 kapitole sa píše:"Vieme, že sme z Boha a celý svet je v moci Zlého."
Niektorí ľudia to nevedia pochopiť, lebo nepoznajú božie slovo, ale je to tak. Diabol totiž raz Bohu tvrdil že ak by Boh ľuďom nepomáhal, nebude jediný človek na zemi, ktorý y slúžil Bohu. A tak mu Boh dal moc nad zemou, aby to dokázal. Boh to zlo samozrejme vidí a určite ľudí, ktorých to zlo postihlo aj odmení