veríte na lásku na prvý pohľad?? proste dotyčného prvý krát zbadáte a hned sa zamilujete a potom na nho myslíte dlhé týždne??...asi sa to nedá nazvať láskou skôr nejakým poblúznením zažili ste niečo také
pre mňa to nie je cítiť ako "skutočné" láska. láska pre mňa nemôže byť založený len na vzhľad, a hovoriť za chvíľu. áno, môže sa vám páči niekto, a môže dokonca vyvinúť v lásku, ale to nie je trvalý, bez toho aby vedel druhej osoby lepšie.
hmm práve čosi také prežívam.. a súhlasím, je to zrejme len fyzická príťažlivosť, možno nejaké tajomno okamihu stretnutia dvoch očí, ktoré nás potom núti premýšľať a snívať o tom človeku...láska na prvý pohľad, to je dosť nereálne
dá sa, stalo sa mi to. ale láskou by som to vôbec nenazvala. aby som niekoho ľúbila, musela by som ho poznať. nielen raz prejsť okolo a povedať si "Wau!" aj keby som na toho človeka myslela ešte dlho
absolutne neverím, že niečo také existuje . . . maximálne to môže byť nejaké to očarenie, a ak to neskôr prerastie v lásku, ľudia zvyknú hovoriť, že to bolo na prvý pohľad . . . ale ja si myslím, že človek predsa nemôže mať / nemať naozaj rád na základe prvého pohľadu . . . to nie je láska, to sú sympatie a antipatie. . . kdeže láska . . . tej treba viac , na to treba druhú osobu poriadne (s)poznať . . . a potom možno snáď, keď viem aj o jeho zlých stránkach môžem povedať, že ho ľúbim . . .
len zbadať a nič viac? neverím.. možno ak by som sa s ním bavila chvíľu.. tak by som na druhý deň na neho myslela.. že milý chalan.. ale kebyže viem že ho v živote neuvidím tak by som si potom na neho ani nespomenula.. takže.. neverím
nezazila som ale moze sa to stat ale pjem laska sin nevysvetlujem ako si to opisala... laska nie je ze kuknem na cloveka a myslim nanho dlhe tyzdne... to nema s laskou nic spolocne- to je len poblaznenie...
laska na prvy pohlad u mna neexistuje ...potrebujem spoznat dusu a vnutro cloveka ,nestaci mi len vyzor ...potrebujem sa s clovekom zhovarat ,aby som sa mohla zalubit ...toto ,co si napisal je pobluznenie alebo ocarenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale možné to je..
teda no, to je môj názor . . .
...no ja som ho iba zbadala na pár minút a som z neho paf...ale viem, že to je len ošiaľ a ten za chvíľu pominie
Radšej by som človeka spoznala....