to by uz potom existoval urcite aj ten spominany casovac smrti....a to by sa zo sveta uz vytratila vsetka tajomnost a boli by sme fakt uplne naprogramovany......
Som zvedavý, čo by láskovač spravil, ak by som sa týždeň pred tým termínom nechal zahrabať 10 metrov pod zem do veľkej krabice s dostatkom vody a jedla ...
Navyše, podľa mňa je otázka zle postavená ...
Veriť môžem nejakému prístroju na základe jeho princípu, prípadne iných okolností, ktoré tu vôbec nepoznáme ... Ako sa k tomu môžem postaviť keď poznám iba účel toho prístroja?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
keby tak by som veril. Len by som tú ktorá mi je "súdená" nebral hned ako lásku, museli by sme začať pekne od začiatku.
myslim, ze to by celkom slo, ale ak by si prave s niekym bol, nikoho by si mal rad, a stalo by sa to? co potom?
myslim, ze ak by taka hypoteticka situacia nastala, chcela by som ostat s tym, koho mam rada, ale vzdy by mi asi vrtalo v hlave: co ak?
@zajko30
to by uz potom existoval urcite aj ten spominany casovac smrti....a to by sa zo sveta uz vytratila vsetka tajomnost a boli by sme fakt uplne naprogramovany......
Navyše, podľa mňa je otázka zle postavená ...
Veriť môžem nejakému prístroju na základe jeho princípu, prípadne iných okolností, ktoré tu vôbec nepoznáme ... Ako sa k tomu môžem postaviť keď poznám iba účel toho prístroja?
Ak už by som mal niekoho rád, tak by som sa tým nezapodieval. Ono by sa to samo nejako rozvinulo.
No ak by som to spravil a žiadnu lásku nestretol, tak by asi bol ten prístroj na nič všeobecne, nie len mne
A na tie vedecké podklady by som sa teda pozrel
Už je to určite vo finálnom štádiu vývoja
No jasne uz len posledne upravy a ide to priamo ma trh si zakaznik cislo 1?
Uvadzacia cena este nie je stanovena, ale ze si to ty, tak len takych 99,99 e
aaa zabudla som, ty to vlastne nepotrebujes resp. nechces