To ste takí leniví, že sa vám nič nechce, alebo len nemáte žiadnu myšlienku či nápad?
Ak by ste chceli nejaké peniaze zarobiť, alebo začať s niečim obchodovať, podnikať a prekonali by ste nakoniec tú svoju lenivosť, v akom smere by ste to uskutočnili? Čo
@puco90
A čo ti bráni sa poobzerať sa okolo seba a nájsť tú myšlienku, či nápad? Alebo blúdiť cez nejaké fóra, čo ľuďom vadí a čo by potrebovali či už vylepšiť alebo niečo nové spraviť aby ich lenivé zadky boli ešte vo väčšom komforte?
@shadowofshadows
Prečo by som celý život mal len bádať čo vymyslieť ?? Človek potrebuje aj oddych, inú činnosť, iné koníčky....
Čo mi bráni ?? Je v tom x faktorov, ktoré určite poznáš, sú to aj faktory, ktoré môžem ovplyvniť (priznám si to) a sú to faktory, ktoré nemôžem ovplyvniť (tých je určite viac).
@puco90
Sám si napísal, že "Peniaze sú najlepšia motivácia...", a ak nemáš peniaze na niečo čo chceš vlastniť, tak preto potom treba bádať a niečo vymyslieť aby tie peniaze boli... Len reagujem na tvoje odpovede...
A keď niekto niečo chce, tak bude hľadať a hľadať. Však predsa, "Kto hľadá ten nájde."...
toto mi príde ako snaha o hlboko ovplyvňujúce a motivačné ( zároveň kritické ) fórum ... áno máš pravdu, že niekedy je potrebné sa postaviť, činiť a potom sa to rozbehne ... ale inak ako to bolo už spomínané, čas je potrebné venovať aj iným veciam napr. relaxu a pod. ... proste, niekedy to nie je dobré .... je lepšie si radšej počkať na správnu chvíľu a odviesť dostatočne uspokojivú prácu ....
@lu409
Ja sa snažím presne opak toho čo si tu ty napísala...
Ja sa snažím vo vás, iných ľuďoch, nájsť to čo ja si nedokážem priznať... Chcem nájsť niečo, čo ma prinúti robiť iné veci ako robím doteraz denne...
až raz začnem prekonávať svoju lenivosť a študenti ešte viac osprostejú tak začnem doučovať a vypracovávať zadania z náuky o materiáloch a základov konštruovania a technickej dokumentácie PP vraj to docela sype... zatiaľ ryžujem na tlačiarni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A čo ti bráni sa poobzerať sa okolo seba a nájsť tú myšlienku, či nápad? Alebo blúdiť cez nejaké fóra, čo ľuďom vadí a čo by potrebovali či už vylepšiť alebo niečo nové spraviť aby ich lenivé zadky boli ešte vo väčšom komforte?
Prečo by som celý život mal len bádať čo vymyslieť ?? Človek potrebuje aj oddych, inú činnosť, iné koníčky....
Čo mi bráni ?? Je v tom x faktorov, ktoré určite poznáš, sú to aj faktory, ktoré môžem ovplyvniť (priznám si to) a sú to faktory, ktoré nemôžem ovplyvniť (tých je určite viac).
Sám si napísal, že "Peniaze sú najlepšia motivácia...", a ak nemáš peniaze na niečo čo chceš vlastniť, tak preto potom treba bádať a niečo vymyslieť aby tie peniaze boli... Len reagujem na tvoje odpovede...
A keď niekto niečo chce, tak bude hľadať a hľadať. Však predsa, "Kto hľadá ten nájde."...
Áno, ja realizáciu mám, ale nevynáša....
Ja sa snažím presne opak toho čo si tu ty napísala...
Ja sa snažím vo vás, iných ľuďoch, nájsť to čo ja si nedokážem priznať... Chcem nájsť niečo, čo ma prinúti robiť iné veci ako robím doteraz denne...