ja som celý čas mal na ušiach mp3, rozširoval si hudobné obzory zamiloval som sa do epicy (ale stále som verný mojej Amy , začal som sa učiť growling trochu som sa pustil do francúzštiny, snažil som si zlepšovať anglinu a španielčinu aa ete som začal písať scenár na horor
som si myslela ze to budu moje najlepsie prazdniny zakladka skoncila idemem si uzivat zivvot chodit po diskotekach a tak no praveze je to naopak anina jednej diske som zatim nebola cele dni sa nudim ieto prazdniny su pre mna atial najhorsie
Ide to celkom, som si na brigade zarobil, vo volejbale zlepsil, (pojdem za firmu na turnaj , na pohode bol, splavil Hron, nejake akcie sa vydarili, pomaly znova zacinam chodit do fitka, znova sa venujem gitarke, novych ludi spoznal, s niektorymi viac zblizil... Proste nuda nebola a ak bola tak len trocha A este mam viac ako mesiac volna pred skolou, chystam sa este na nejake akcosky takze to bude uz len lepsie
keby bolo lepsie pocasie, tak by stali za viac, ale tak celkovo som stihla brigadu, houseparty, opekacky,oblubeny festival, piatkove akcie a aj kupalisko,...tiez posedenia pri pivku vecer a spoznala som aj fajn ludi..
noo, moje prazdniny..uuprimne, ocakavala som uplne nieco ine.. este dobre, ze som bola na Pohode, inak by ma asi kleplo..takze sa uz celkom tesim do skoly..co nebyva zvykom
Tak dosť zle, asi najhoršie prázdniny, aké som mala.
Chcela som to rozpisovať, ale bolo by to veľmi dlhé, takže to možno napíšem niekedy do blogu, ale jednoducho mi skoro nič nevyšlo, pokazilo sa aj to, s čím som nerátala.
Pre mna boli nad očakávania dobré s kamošmi sme pochodili pekých pár festov a ešte sa teraz v piatok chystáne na Orange Summer ORAAAVIA... sice sme mali problemy s kapelou a este ich stale mame ... to bola jedina a velka negativna stranka prazdnin ale je to v pohode naucila som sa poriadnejsie hrat na gitarke.. konecne som zacala hrat na klaviri poriadne a pocasie .. to neriesim niekedy je teplo niekedy kosa a prsi... mne to tak vhovuje.... proste s tym nic nenarobim tak mi je to jedno... ale uz sa tesim do skoly ... skoncila som prave zakladku a tesim sa na gympel aj ked viem ze sa mi nebude chciet ucit a bude to tazke ale aj tak sa tesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no tie minule boli omnoho lepsie..:/
Chcela som to rozpisovať, ale bolo by to veľmi dlhé, takže to možno napíšem niekedy do blogu, ale jednoducho mi skoro nič nevyšlo, pokazilo sa aj to, s čím som nerátala.
A to som skôr pesimistka ako optimistka.
1.najst pracu
2.ist na Loveparade,na Bee free
3.Zacat sa poriadne vzdelavat v oblasti obchodovania na burze.
Realita:
1.pracu nemam,uz sa konecne aspon nejaka brigada riesi.
2.festivaly neboli,bola posledna dovolenka s rodicmi.
3.Vzdelavanie prebieha slimacim krokom
takze spokojnost v ziadnom pripade.... ale na druhej strane,je toto leto vasnivejsie ako som cakal takze sa nenudiim